L'ECLAIR BC BRUXELLES

Particuliere bedrijvencommunicatie • L'ECLAIR BC BRUXELLES
Private companiesCommunications • L'ECLAIR BC BRUXELLES

Contactgegevens L'ECLAIR BC BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'ECLAIR BC BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'ECLAIR BC BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA CROIX DE GUERRE 122; 1120; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22426093 (+32-22426093) 22426093 (+32-22426093)

Fax (fax): +32 (56) 129-65-52 +32 (56) 129-65-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'ECLAIR BC BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'ECLAIR BC BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'ECLAIR BC BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'ECLAIR BC BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'ECLAIR BC BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'ECLAIR BC BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'ECLAIR BC BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'ECLAIR BC BRUXELLES
Products information L'ECLAIR BC BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE09211181640
Ondernemingsnummer: 6724700927
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'ECLAIR BC BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for L'ECLAIR BC BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'ECLAIR BC BRUXELLES
Addition kinds of activities for L'ECLAIR BC BRUXELLES

254199. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
24310700. Buiten- en sierhoutwerk en afwerking | Exterior and ornamental woodwork and trim
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
28429900. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
34969900. Diverse gefabriceerde draadproducten, nec | Miscellaneous fabricated wire products, nec
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools
51491100. Bakbenodigdheden | Baking supplies
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij L'ECLAIR BC BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'ECLAIR BC BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'ECLAIR BC BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'ECLAIR BC BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Galmaarden Voltijds (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor volgende taken: Aanmaken en opvolgen van bestellingen bij leveranciers uit de Far East en Europa. Administratie rond het aanvragen van stalen en opstarten van nieuwe producten en assortimenten. Opvragen van technische documenten bij leveranciers en digitaal archiveren in samenwerking met de Quality Control afdeling. Creëren of aanpassen van leveranciers- en artikelfiches. Opvolgen van de flow van nieuwe verpakkingen, item stickers en handleidingen in samenwerking met de grafische afdeling. Rapportering aan de aankoopmanager. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Gavere zijn we op zoek naar een administratief bediende (M/V) met een kritische blik, ter ondersteuning van de aankoopafdeling.  

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • 1 Sales Support Internal Sales (technisch administratief medewerker) (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: LUTZE CONVEYING BELUX

    Type: Werfreserve

    Als binnendienst medewerker ondersteun je onze external sales en ben je vaak de verbinding tussen ons bedrijf en onze klanten bij offertevragen en bestellingen. Veelvuldige telefonische contacten met klanten. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen in verband met offertes, prijzen, levertermijnen, edm. Communicatie tussen binnen- en buitendienst en met klanten en leveranciers Technisch administratieve en commerciële werkzaamheden. Calculatie van servicewerken op basis van werkbonnen techniekers. Opmaken van offertes. Verwerking en afhandeling van bestellingen. Prefacturatie en facturatie www.lutze-conveying.com

  • ARBEIDERS productie (m/v) ZEEBRUGGE DAGWERK (aanwervingsreserve) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant te Zeebrugge zijn we op zoek naar productiemedewerkers om in dagdienstverband te werken van 08u-16u30 of van 09u30-18u U staat in voor het stapelen van de blokjes vis, voor het inpakken van het product en de etikettering hiervan en dit samen met uw collega's

  • Zaalmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Restaurant Jour de fête

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor diverse taken in het restaurant. Je zet de zaal klaar, ontvangt onze klanten, zorgt voor een goed verloop van de service en laat na afloop de zaal achter alsof het je eigen restaurant zou zijn.

Zoek naar antwoorden van L'ECLAIR BC BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of L'ECLAIR BC BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'ECLAIR BC BRUXELLES. Laat een reactie achter voor L'ECLAIR BC BRUXELLES. L'ECLAIR BC BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'ECLAIR BC BRUXELLES. Leave a respond for L'ECLAIR BC BRUXELLES. L'ECLAIR BC BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'ECLAIR BC BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten L'ECLAIR BC BRUXELLES
Location of L'ECLAIR BC BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of L'ECLAIR BC BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come L'ECLAIR BC BRUXELLES L'ECLAIR BC BRUXELLES: Van Wellen Aannemingen NV | VDAB | FRITUUR PIK NIK | POLO RALPH LAUREN | PATRICIA DEBECHE

Other related companies as L'ECLAIR BC BRUXELLES: Van Wellen Aannemingen NV | VDAB | FRITUUR PIK NIK | POLO RALPH LAUREN | PATRICIA DEBECHE

L'ECLAIR BC BRUXELLES is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'ECLAIR BC BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09211181640. Het bedrijf L'ECLAIR BC BRUXELLES bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA CROIX DE GUERRE 122; 1120; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 234,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van L'ECLAIR BC BRUXELLES is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'ECLAIR BC BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'ECLAIR BC BRUXELLES, openstaande posities, locatie van L'ECLAIR BC BRUXELLES op de kaart.

L'ECLAIR BC BRUXELLES is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'ECLAIR BC BRUXELLES, company assigned to the tax number BE09211181640. The company L'ECLAIR BC BRUXELLES is located at the address: AVENUE DE LA CROIX DE GUERRE 122; 1120; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 234,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of L'ECLAIR BC BRUXELLES is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of L'ECLAIR BC BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of L'ECLAIR BC BRUXELLES, open positions, location of L'ECLAIR BC BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'ECLAIR BC BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'ECLAIR BC BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'ECLAIR BC BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'ECLAIR BC BRUXELLES, employees, financial statistics.