KT MOED EN KRACHT MECHELEN

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • KT MOED EN KRACHT MECHELEN
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • KT MOED EN KRACHT MECHELEN

Contactgegevens KT MOED EN KRACHT MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KT MOED EN KRACHT MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KT MOED EN KRACHT MECHELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 86; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15315642 (+32-15315642) 15315642 (+32-15315642)

Fax (fax): +32 (59) 396-91-10 +32 (59) 396-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KT MOED EN KRACHT MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KT MOED EN KRACHT MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KT MOED EN KRACHT MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KT MOED EN KRACHT MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KT MOED EN KRACHT MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KT MOED EN KRACHT MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KT MOED EN KRACHT MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KT MOED EN KRACHT MECHELEN
Products information KT MOED EN KRACHT MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE08502014160
Ondernemingsnummer: 3583160400
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KT MOED EN KRACHT MECHELEN
(Get full report from official database of BE for KT MOED EN KRACHT MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KT MOED EN KRACHT MECHELEN
Addition kinds of activities for KT MOED EN KRACHT MECHELEN

349800. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
01799913. Mango Grove | Mango grove
37140113. Brandstofsystemen en onderdelen, motorvoertuig | Fuel systems and parts, motor vehicle
39520201. Borden, tekening, artiesten ' | Boards, drawing, artists'
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement

Werken bij KT MOED EN KRACHT MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KT MOED EN KRACHT MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KT MOED EN KRACHT MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KT MOED EN KRACHT MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Commercieel - administratief bediende (decoratie) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel gespecialiseerd in de verkoop van verf, behang, raamdecoratie,... zoeken wij een back office medewerker. De winkel is open van maandag tem vrijdag van 7u30 tot 18u en op zaterdag van 9u-12u. Jouw werkuren zullen dus hiertussen liggen maar zijn bespreekbaar. Wat wordt er van jou verwacht? Jij bent DE persoon die instaat voor het klantenbeheer, dwz bestellingen noteren en opvolgen, klanten op de hoogte brengen van levertermijn, facturatie, debiteurenopvolging,... Het contact met de klanten zal hoofdzakelijk telefonisch gebeuren.

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudenten winkelverkoop (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gelegen te groot-Menen zijn wij op zoek naar een jobstudenten die de woensdag of in het weekend wensen te werken. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit het aanvullen van de rekken, aan de kassa staan en klantenadvies verlenen indien nodig. Spreek jij zowel Frans als Nederlands en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf en een tof team.

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van KT MOED EN KRACHT MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of KT MOED EN KRACHT MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KT MOED EN KRACHT MECHELEN. Laat een reactie achter voor KT MOED EN KRACHT MECHELEN. KT MOED EN KRACHT MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KT MOED EN KRACHT MECHELEN. Leave a respond for KT MOED EN KRACHT MECHELEN. KT MOED EN KRACHT MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KT MOED EN KRACHT MECHELEN op de google maps. Adres en contacten KT MOED EN KRACHT MECHELEN
Location of KT MOED EN KRACHT MECHELEN on the google maps. Address and contacts of KT MOED EN KRACHT MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KT MOED EN KRACHT MECHELEN KT MOED EN KRACHT MECHELEN: Mathieu | PAQUES NEUF & OCCAS SA | V.C. A.S.S.A.R. | WAUTIER C | A.A.V. Uranus VZW

Other related companies as KT MOED EN KRACHT MECHELEN: Mathieu | PAQUES NEUF & OCCAS SA | V.C. A.S.S.A.R. | WAUTIER C | A.A.V. Uranus VZW

KT MOED EN KRACHT MECHELEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KT MOED EN KRACHT MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08502014160. Het bedrijf KT MOED EN KRACHT MECHELEN bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 86; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van KT MOED EN KRACHT MECHELEN is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KT MOED EN KRACHT MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KT MOED EN KRACHT MECHELEN, openstaande posities, locatie van KT MOED EN KRACHT MECHELEN op de kaart.

KT MOED EN KRACHT MECHELEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is KT MOED EN KRACHT MECHELEN, company assigned to the tax number BE08502014160. The company KT MOED EN KRACHT MECHELEN is located at the address: STATIONSSTRAAT 86; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of KT MOED EN KRACHT MECHELEN is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KT MOED EN KRACHT MECHELEN is not available. You also can look at reviews of KT MOED EN KRACHT MECHELEN, open positions, location of KT MOED EN KRACHT MECHELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KT MOED EN KRACHT MECHELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KT MOED EN KRACHT MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KT MOED EN KRACHT MECHELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KT MOED EN KRACHT MECHELEN, employees, financial statistics.