KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS
Private companiesAgricultural Production - Crops • KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS

Contactgegevens KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEERSTRAAT 3; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16223087 (+32-16223087) 16223087 (+32-16223087)

Fax (fax): +32 (16) 968-70-59 +32 (16) 968-70-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS
Products information KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS

BTW identificatienummer (tax): BE03491699218
Ondernemingsnummer: 8994476318
Hoofdstad (capital): 160,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Clubs: Tir.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS
(Get full report from official database of BE for KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS
Addition kinds of activities for KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS

20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
37210206. Hang glijders | Hang gliders
39110204. Sigarettenaanstekers, edelmetaal | Cigarette lighters, precious metal
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
50450102. Keying apparatuur | Keying equipment
51379905. Uniformen, vrouwen en kinderen | Uniforms, women's and children's
54619900. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Bediende container control afdeling (tijdelijk tot 12/2018) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak bestaat erin de administratieve afwikkeling van containerbewegingen te verzorgen. Naast de zorg voor de correcte verwerking van de gegevens, bestaat je taak uit de opvolging van de schadeclaims. Je onderhoudt regelmatige contacten met containerterminals, herstelbedrijven alsook met de rederij, klanten en transporteurs.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP STEENOKKERZEEL - KAMPENHOUT - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP RECHERCHE DES CHAUFFEURS AVEC BERLINGO OU CAMIONNETTE. IMPORTANT A BIEN LIRE INDEPENDANTS -- INDEPENDANTS -- INDEPENDATS c'est à dire avec registe de commerce et numero de tva. POUR TOURNEES FIXES ET COURSE EXPRESS EN BELGIQUE ET BENELUX.

Zoek naar antwoorden van KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS in sociale netwerken
Look for responds of KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS. Laat een reactie achter voor KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS. KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS. Leave a respond for KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS. KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS op de google maps. Adres en contacten KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS
Location of KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS on the google maps. Address and contacts of KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS

Andere gerelateerde bedrijven als come KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS: RUDI BRUYNINX | Tonton Tapis | fiscodepuydt BVBA | Van Middel C | FERME DE LA PETITE BELLE

Other related companies as KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS: RUDI BRUYNINX | Tonton Tapis | fiscodepuydt BVBA | Van Middel C | FERME DE LA PETITE BELLE

KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03491699218. Het bedrijf KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS bevindt zich op het adres: HEERSTRAAT 3; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 160,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir..
De hoofdactiviteit van KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, openstaande posities, locatie van KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS op de kaart.

KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, company assigned to the tax number BE03491699218. The company KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS is located at the address: HEERSTRAAT 3; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 160,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir..
The main activity of KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS is not available. You also can look at reviews of KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, open positions, location of KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KNIGHTS OF THE HOLY HEARTS, employees, financial statistics.