KEMPISCHE OPEL CLUB

Contactgegevens KEMPISCHE OPEL CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEMPISCHE OPEL CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEMPISCHE OPEL CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRUIVENSTRAAT 96; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14221228 (+32-14221228) 14221228 (+32-14221228)

Fax (fax): +32 (50) 744-29-99 +32 (50) 744-29-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEMPISCHE OPEL CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEMPISCHE OPEL CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEMPISCHE OPEL CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEMPISCHE OPEL CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEMPISCHE OPEL CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEMPISCHE OPEL CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEMPISCHE OPEL CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEMPISCHE OPEL CLUB
Products information KEMPISCHE OPEL CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE07721160888
Ondernemingsnummer: 9584167480
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 689,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Voitures Anciennes.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEMPISCHE OPEL CLUB
(Get full report from official database of BE for KEMPISCHE OPEL CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEMPISCHE OPEL CLUB
Addition kinds of activities for KEMPISCHE OPEL CLUB

267700. enveloppen | Envelopes
356200. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
20439910. Haver, gerold: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oats, rolled: prepared as cereal breakfast food
24490207. Vaten, hout: gecoördineerd | Vats, wood: coopered
54110201. Gemakwinkels, ketting | Convenience stores, chain

Werken bij KEMPISCHE OPEL CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEMPISCHE OPEL CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEMPISCHE OPEL CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEMPISCHE OPEL CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio Torhout zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die het onderhoud en nazicht van bestaande productie-installaties doet. Je lost technische problemen op. Je bouwt de onderhoudsafdeling en een preventief onderhoudsplan uit. Je werkt mee aan de opbouw van nieuwe projecten.

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Medewerker lingerieoutlet 2, 3, 4 en 5 nov (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar medewerkers om te werken op een lingerie outlet in Kuurne. Je verwelkomt de klanten en zorgt ervoor dat het magazijn netjes blijft. De outlet zelf gaat door in het weekend van vrijdag 2/11 tot en met maandag 5/11 We zoeken nog medewerkers om te werken op: - vrijdag 2/11 : 10u-18u, met halfuur pauze - zaterdag 3/11 : 10u-18u met halfuur pauze - zondag 4/11: 11u-18u met halfuur pauze +18 jaar - maandag 5/11: 13u-18u met halfuur pauze

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van KEMPISCHE OPEL CLUB in sociale netwerken
Look for responds of KEMPISCHE OPEL CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEMPISCHE OPEL CLUB. Laat een reactie achter voor KEMPISCHE OPEL CLUB. KEMPISCHE OPEL CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEMPISCHE OPEL CLUB. Leave a respond for KEMPISCHE OPEL CLUB. KEMPISCHE OPEL CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEMPISCHE OPEL CLUB op de google maps. Adres en contacten KEMPISCHE OPEL CLUB
Location of KEMPISCHE OPEL CLUB on the google maps. Address and contacts of KEMPISCHE OPEL CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come KEMPISCHE OPEL CLUB KEMPISCHE OPEL CLUB: FLBETA OILS EVBA | HUGO VAN AUTGAERDEN | CRANE-RENT | GHESQUIERE-BUROTIC | PHOTO GALERIE

Other related companies as KEMPISCHE OPEL CLUB: FLBETA OILS EVBA | HUGO VAN AUTGAERDEN | CRANE-RENT | GHESQUIERE-BUROTIC | PHOTO GALERIE

KEMPISCHE OPEL CLUB is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEMPISCHE OPEL CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07721160888. Het bedrijf KEMPISCHE OPEL CLUB bevindt zich op het adres: DRUIVENSTRAAT 96; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 689,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Voitures Anciennes..
De hoofdactiviteit van KEMPISCHE OPEL CLUB is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEMPISCHE OPEL CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEMPISCHE OPEL CLUB, openstaande posities, locatie van KEMPISCHE OPEL CLUB op de kaart.

KEMPISCHE OPEL CLUB is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEMPISCHE OPEL CLUB, company assigned to the tax number BE07721160888. The company KEMPISCHE OPEL CLUB is located at the address: DRUIVENSTRAAT 96; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 689,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Voitures Anciennes..
The main activity of KEMPISCHE OPEL CLUB is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KEMPISCHE OPEL CLUB is not available. You also can look at reviews of KEMPISCHE OPEL CLUB, open positions, location of KEMPISCHE OPEL CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEMPISCHE OPEL CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEMPISCHE OPEL CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEMPISCHE OPEL CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEMPISCHE OPEL CLUB, employees, financial statistics.