KARATE-DO GOJU-KAI

Contactgegevens KARATE-DO GOJU-KAI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARATE-DO GOJU-KAI: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARATE-DO GOJU-KAI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VICTOR DE LANGHESTRAAT 71; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33211661 (+32-33211661) 33211661 (+32-33211661)

Fax (fax): +32 (65) 241-43-69 +32 (65) 241-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARATE-DO GOJU-KAI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARATE-DO GOJU-KAI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARATE-DO GOJU-KAI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARATE-DO GOJU-KAI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARATE-DO GOJU-KAI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARATE-DO GOJU-KAI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARATE-DO GOJU-KAI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARATE-DO GOJU-KAI
Products information KARATE-DO GOJU-KAI

BTW identificatienummer (tax): BE06353088378
Ondernemingsnummer: 8166656494
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARATE-DO GOJU-KAI
(Get full report from official database of BE for KARATE-DO GOJU-KAI)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARATE-DO GOJU-KAI
Addition kinds of activities for KARATE-DO GOJU-KAI

0131. Katoen | Cotton
505199. Metalen servicecentra en kantoren, nec | Metals service centers and offices, nec
23260200. Werkkleding, behalve uniformen | Work apparel, except uniforms
31310403. Verblijven, schoen | Stays, shoe
35370206. Die- en striphanteraars | Die and strip handlers
35590203. Schuurmachines (looierij) | Scouring machines (tannery equipment)
38290404. Machines voor vermoeidheidsproeven, industrieel: mechanisch | Fatigue testing machines, industrial: mechanical
59480000. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
73891406. Vlooienmarkt | Flea market
86999901. Dierlijke humane samenleving | Animal humane society

Werken bij KARATE-DO GOJU-KAI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARATE-DO GOJU-KAI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARATE-DO GOJU-KAI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARATE-DO GOJU-KAI. Looking for open vacancies in other companies

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van KARATE-DO GOJU-KAI in sociale netwerken
Look for responds of KARATE-DO GOJU-KAI in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARATE-DO GOJU-KAI. Laat een reactie achter voor KARATE-DO GOJU-KAI. KARATE-DO GOJU-KAI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARATE-DO GOJU-KAI. Leave a respond for KARATE-DO GOJU-KAI. KARATE-DO GOJU-KAI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARATE-DO GOJU-KAI op de google maps. Adres en contacten KARATE-DO GOJU-KAI
Location of KARATE-DO GOJU-KAI on the google maps. Address and contacts of KARATE-DO GOJU-KAI

Andere gerelateerde bedrijven als come KARATE-DO GOJU-KAI KARATE-DO GOJU-KAI: Delfortrie J | GEERT DERYCKE | FILIP AELGOET | Gerrit & Marina | Genome Conservation Society

Other related companies as KARATE-DO GOJU-KAI: Delfortrie J | GEERT DERYCKE | FILIP AELGOET | Gerrit & Marina | Genome Conservation Society

KARATE-DO GOJU-KAI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARATE-DO GOJU-KAI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06353088378. Het bedrijf KARATE-DO GOJU-KAI bevindt zich op het adres: VICTOR DE LANGHESTRAAT 71; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van KARATE-DO GOJU-KAI is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARATE-DO GOJU-KAI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARATE-DO GOJU-KAI, openstaande posities, locatie van KARATE-DO GOJU-KAI op de kaart.

KARATE-DO GOJU-KAI is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARATE-DO GOJU-KAI, company assigned to the tax number BE06353088378. The company KARATE-DO GOJU-KAI is located at the address: VICTOR DE LANGHESTRAAT 71; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of KARATE-DO GOJU-KAI is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KARATE-DO GOJU-KAI is not available. You also can look at reviews of KARATE-DO GOJU-KAI, open positions, location of KARATE-DO GOJU-KAI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARATE-DO GOJU-KAI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARATE-DO GOJU-KAI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARATE-DO GOJU-KAI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARATE-DO GOJU-KAI, employees, financial statistics.