KARATE MAS OYAMA - INAZUMA

Particuliere bedrijvenBosbouw • KARATE MAS OYAMA - INAZUMA
Private companiesForestry • KARATE MAS OYAMA - INAZUMA

Contactgegevens KARATE MAS OYAMA - INAZUMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KARATE MAS OYAMA - INAZUMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KARATE MAS OYAMA - INAZUMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROUWERSTRAAT 76A; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36470956 (+32-36470956) 36470956 (+32-36470956)

Fax (fax): +32 (10) 494-47-63 +32 (10) 494-47-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KARATE MAS OYAMA - INAZUMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KARATE MAS OYAMA - INAZUMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KARATE MAS OYAMA - INAZUMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KARATE MAS OYAMA - INAZUMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KARATE MAS OYAMA - INAZUMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KARATE MAS OYAMA - INAZUMA
Products information KARATE MAS OYAMA - INAZUMA

BTW identificatienummer (tax): BE07680236816
Ondernemingsnummer: 9458648681
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KARATE MAS OYAMA - INAZUMA
(Get full report from official database of BE for KARATE MAS OYAMA - INAZUMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KARATE MAS OYAMA - INAZUMA
Addition kinds of activities for KARATE MAS OYAMA - INAZUMA

3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
6022. Staat commerciële banken | State commercial banks
148100. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
799999. Amusement en recreatie, nec, nec | Amusement and recreation, nec, nec
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
32510106. Slumped brick | Slumped brick
60610000. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company

Werken bij KARATE MAS OYAMA - INAZUMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KARATE MAS OYAMA - INAZUMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KARATE MAS OYAMA - INAZUMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KARATE MAS OYAMA - INAZUMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotspecialist Body Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Robotspecialist ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de robotinstallaties, het minimaliseren van het afbreukrisico en het optimaliseren van deze productiecellen. De Cabinefabriek maakt gebruikt van KUKA en Fanuc robots. Jouw taken: dagelijkse ondersteuning van productie en technische dienst op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiëntie en uptime organisatie adviseren over het tijdig vervangen van robots en zelfstandig vervangingsprojecten leiden optreden als specialist in de projectgroepen voor toekomstige robotcellen, alsook bij aanpassingsprojecten bewaken van een eenduidige softwarestructuur bij de bestaande en toekomstige robotcellen; je maakt en beheert de back-up software en images onderhouden van contacten met leveranciers om op de hoogte te blijven van de technische evoluties in de robottoepassingen om deze vervolgens te vertalen naar de behoefte van DAF. Als Robotspecialist Body rapporteer je aan Groepshoofd PE Body.

  • Arbeid(st)ers in de voedingssector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn we dringend op zoek naar productiemedewerk(st)ers! Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste manier worden verpakt Je bewaakt en bedient de machine of automatische productielijn voor de verwerking van chocolade Je werkt volgens de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften en de productierichtlijnen (kwaliteit, kosten, termijnen, ...) Je voert kwaliteitscontroles uit op de grondstoffen en de (half)afgewerkte producten Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt aan een hoog tempo: gemotiveerde houding is een must! Interesse? Mail je cv en motivatie naar [email protected] ! Houd je van snelle actie / reactie bel ons op het nummer 014/86.08.04

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Project Assistant (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in dakwerken, gevels en balustrades, zijn wij op zoek naar een project assistent Als project assistent werk je nauw samen met de regiomanager en projectleiders en sta je in voor het financiële, administratieve proces en de werfvoorraden Je coördineert de uitgaande vorderingsstaten en beheert de goedkeuringen. Hiervoor heb je dagelijks contact met klanten en projectleiders Je zorgt ervoor dat al het materiaal tijdig op de werf geleverd wordt. Je ontvangt leveringsbonnen en beheert de werfstock Door jouw tussentijdse calculaties zorg je ervoor dat het budget niet overschreden wordt en dat de voorraden op peil blijven Je overlegt met alle betrokken partijen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Zelfstandige kinderverzorg(st)er (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ' T PETOETERKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken versterking voor ons team! Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en begeleiding van kinderen van 0 tot 3 jaar. – Naast verzorging (eten geven, luiers verversen,...sta je ook in voor de begeleiding en animatie van kinderen van 0 tot 3 jaar (activiteiten doen, knutselen, – Ook logistieke taken behoren tot deze job (ruimtes proper houden,... – Je staat mee in voor het onthaal van ouders, invullen van heen-en weerschriftjes,... Je werkt 4 dagen per week op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag Op Maandag moet je niet werken

Zoek naar antwoorden van KARATE MAS OYAMA - INAZUMA in sociale netwerken
Look for responds of KARATE MAS OYAMA - INAZUMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KARATE MAS OYAMA - INAZUMA. Laat een reactie achter voor KARATE MAS OYAMA - INAZUMA. KARATE MAS OYAMA - INAZUMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KARATE MAS OYAMA - INAZUMA. Leave a respond for KARATE MAS OYAMA - INAZUMA. KARATE MAS OYAMA - INAZUMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KARATE MAS OYAMA - INAZUMA op de google maps. Adres en contacten KARATE MAS OYAMA - INAZUMA
Location of KARATE MAS OYAMA - INAZUMA on the google maps. Address and contacts of KARATE MAS OYAMA - INAZUMA

Andere gerelateerde bedrijven als come KARATE MAS OYAMA - INAZUMA KARATE MAS OYAMA - INAZUMA: MOSSIAT JEAN | MARCEL MEULENIJZER | V.D.R. Properties SPRL | JAMIN | HERMAN VAN BOXEL

Other related companies as KARATE MAS OYAMA - INAZUMA: MOSSIAT JEAN | MARCEL MEULENIJZER | V.D.R. Properties SPRL | JAMIN | HERMAN VAN BOXEL

KARATE MAS OYAMA - INAZUMA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07680236816. Het bedrijf KARATE MAS OYAMA - INAZUMA bevindt zich op het adres: BROUWERSTRAAT 76A; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van KARATE MAS OYAMA - INAZUMA is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KARATE MAS OYAMA - INAZUMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, openstaande posities, locatie van KARATE MAS OYAMA - INAZUMA op de kaart.

KARATE MAS OYAMA - INAZUMA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, company assigned to the tax number BE07680236816. The company KARATE MAS OYAMA - INAZUMA is located at the address: BROUWERSTRAAT 76A; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of KARATE MAS OYAMA - INAZUMA is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KARATE MAS OYAMA - INAZUMA is not available. You also can look at reviews of KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, open positions, location of KARATE MAS OYAMA - INAZUMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KARATE MAS OYAMA - INAZUMA, employees, financial statistics.