KANDO TECHNIQUE

Particuliere bedrijvenBosbouw • KANDO TECHNIQUE
Private companiesForestry • KANDO TECHNIQUE

Contactgegevens KANDO TECHNIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KANDO TECHNIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

KANDO TECHNIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRENSSTRAAT 234; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36654007 (+32-36654007) 36654007 (+32-36654007)

Fax (fax): +32 (19) 265-47-25 +32 (19) 265-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KANDO TECHNIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KANDO TECHNIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KANDO TECHNIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KANDO TECHNIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KANDO TECHNIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KANDO TECHNIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KANDO TECHNIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KANDO TECHNIQUE
Products information KANDO TECHNIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE01823974609
Ondernemingsnummer: 4241790771
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: Tai Chi.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KANDO TECHNIQUE
(Get full report from official database of BE for KANDO TECHNIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor KANDO TECHNIQUE
Addition kinds of activities for KANDO TECHNIQUE

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
342900. Hardware, nec | Hardware, nec
01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
25110703. Porch meubels en schommels: hout | Porch furniture and swings: wood

Werken bij KANDO TECHNIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KANDO TECHNIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KANDO TECHNIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KANDO TECHNIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van KANDO TECHNIQUE in sociale netwerken
Look for responds of KANDO TECHNIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor KANDO TECHNIQUE. Laat een reactie achter voor KANDO TECHNIQUE. KANDO TECHNIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KANDO TECHNIQUE. Leave a respond for KANDO TECHNIQUE. KANDO TECHNIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KANDO TECHNIQUE op de google maps. Adres en contacten KANDO TECHNIQUE
Location of KANDO TECHNIQUE on the google maps. Address and contacts of KANDO TECHNIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come KANDO TECHNIQUE KANDO TECHNIQUE: Inextenso BVBA | Dessart SA | Cooreman VOF | Collette I | Antoine Jean-Fran?ois

Other related companies as KANDO TECHNIQUE: Inextenso BVBA | Dessart SA | Cooreman VOF | Collette I | Antoine Jean-Fran?ois

KANDO TECHNIQUE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KANDO TECHNIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01823974609. Het bedrijf KANDO TECHNIQUE bevindt zich op het adres: GRENSSTRAAT 234; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tai Chi..
De hoofdactiviteit van KANDO TECHNIQUE is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KANDO TECHNIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KANDO TECHNIQUE, openstaande posities, locatie van KANDO TECHNIQUE op de kaart.

KANDO TECHNIQUE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KANDO TECHNIQUE, company assigned to the tax number BE01823974609. The company KANDO TECHNIQUE is located at the address: GRENSSTRAAT 234; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tai Chi..
The main activity of KANDO TECHNIQUE is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KANDO TECHNIQUE is not available. You also can look at reviews of KANDO TECHNIQUE, open positions, location of KANDO TECHNIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KANDO TECHNIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KANDO TECHNIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KANDO TECHNIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KANDO TECHNIQUE, employees, financial statistics.