K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE

Contactgegevens K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 144; 8792; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56701633 (+32-56701633) 56701633 (+32-56701633)

Fax (fax): +32 (67) 516-20-30 +32 (67) 516-20-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE
Products information K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE

BTW identificatienummer (tax): BE09478424072
Ondernemingsnummer: 1020874023
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Types de Clubs: Tir.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE
(Get full report from official database of BE for K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE
Addition kinds of activities for K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE

20660201. Cacaoboter | Cocoa butter
35770400. Keypunch apparatuur | Keypunch equipment
36990104. cyclotrons | Cyclotrons
38240106. Meetwielen | Measuring wheels
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical

Werken bij K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Magazijnier (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

  • Monteur glasband (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

  • DAKWERKER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ziet je dag er als volgt uit: opbouw van de werf verlijmen van EPDM zowel renovatie als nieuwbouwprojecten uitvoeren van zink en koperwerken dakramen plaatsen isolatie van daken zowel platte als hellende daken

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • Customs Officer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met een sterke naamsbekendheid binnen de sector, zoeken we een Customs Officer. Heb jij een grote interesse voor douane en weet je in elke situatie je kalmte te bewaren? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze vacature. De missie: Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van alle douanegerelateerde documenten. Je controleert de aangiftes en stuurt ze door naar de douane. Hiervoor verzamel je de nodige documenten en maak je een volledig dossier. Je behandelt dossiers van A tot Z, wat inhoudt dat je ook instaat voor de facturatie. Je bent een centraal aanspreekpunt voor klanten en weet hun vragen te beantwoorden.

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE in sociale netwerken
Look for responds of K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE. Laat een reactie achter voor K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE. K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE. Leave a respond for K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE. K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE op de google maps. Adres en contacten K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE
Location of K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE on the google maps. Address and contacts of K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE: GERARD SMEETS | REDWEB SPRL | Dica's Pedalos | Heremans Nathalie | Medical Scientific Huart

Other related companies as K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE: GERARD SMEETS | REDWEB SPRL | Dica's Pedalos | Heremans Nathalie | Medical Scientific Huart

K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478424072. Het bedrijf K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 144; 8792; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir..
De hoofdactiviteit van K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, openstaande posities, locatie van K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE op de kaart.

K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, company assigned to the tax number BE09478424072. The company K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE is located at the address: NIEUWSTRAAT 144; 8792; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir..
The main activity of K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE is not available. You also can look at reviews of K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, open positions, location of K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.S.V. WILLEM TELL KNESSELARE, employees, financial statistics.