K.S. DRUIVENSTREEK

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • K.S. DRUIVENSTREEK
Private companiesMetal Mining • K.S. DRUIVENSTREEK

Contactgegevens K.S. DRUIVENSTREEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.S. DRUIVENSTREEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.S. DRUIVENSTREEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANESTRAAT 119BB; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26883490 (+32-26883490) 26883490 (+32-26883490)

Fax (fax): +32 (84) 804-77-11 +32 (84) 804-77-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.S. DRUIVENSTREEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.S. DRUIVENSTREEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.S. DRUIVENSTREEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.S. DRUIVENSTREEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.S. DRUIVENSTREEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.S. DRUIVENSTREEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.S. DRUIVENSTREEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.S. DRUIVENSTREEK
Products information K.S. DRUIVENSTREEK

BTW identificatienummer (tax): BE03759490966
Ondernemingsnummer: 9393005371
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Halt茅rophilie.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.S. DRUIVENSTREEK
(Get full report from official database of BE for K.S. DRUIVENSTREEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.S. DRUIVENSTREEK
Addition kinds of activities for K.S. DRUIVENSTREEK

208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
21319902. Roken tabak | Smoking tobacco
50630208. Ground fault interrupters | Ground fault interrupters
54210200. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij K.S. DRUIVENSTREEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.S. DRUIVENSTREEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.S. DRUIVENSTREEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.S. DRUIVENSTREEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

Zoek naar antwoorden van K.S. DRUIVENSTREEK in sociale netwerken
Look for responds of K.S. DRUIVENSTREEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.S. DRUIVENSTREEK. Laat een reactie achter voor K.S. DRUIVENSTREEK. K.S. DRUIVENSTREEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.S. DRUIVENSTREEK. Leave a respond for K.S. DRUIVENSTREEK. K.S. DRUIVENSTREEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.S. DRUIVENSTREEK op de google maps. Adres en contacten K.S. DRUIVENSTREEK
Location of K.S. DRUIVENSTREEK on the google maps. Address and contacts of K.S. DRUIVENSTREEK

Andere gerelateerde bedrijven als come K.S. DRUIVENSTREEK K.S. DRUIVENSTREEK: Magic light | DENIS DE L'ARBRE | Strubbe W BVBA | E. VAN DE SANDE | PHARMACIE COUMANS

Other related companies as K.S. DRUIVENSTREEK: Magic light | DENIS DE L'ARBRE | Strubbe W BVBA | E. VAN DE SANDE | PHARMACIE COUMANS

K.S. DRUIVENSTREEK is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.S. DRUIVENSTREEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03759490966. Het bedrijf K.S. DRUIVENSTREEK bevindt zich op het adres: LANESTRAAT 119BB; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Halt茅rophilie..
De hoofdactiviteit van K.S. DRUIVENSTREEK is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.S. DRUIVENSTREEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.S. DRUIVENSTREEK, openstaande posities, locatie van K.S. DRUIVENSTREEK op de kaart.

K.S. DRUIVENSTREEK is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.S. DRUIVENSTREEK, company assigned to the tax number BE03759490966. The company K.S. DRUIVENSTREEK is located at the address: LANESTRAAT 119BB; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Halt茅rophilie..
The main activity of K.S. DRUIVENSTREEK is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.S. DRUIVENSTREEK is not available. You also can look at reviews of K.S. DRUIVENSTREEK, open positions, location of K.S. DRUIVENSTREEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.S. DRUIVENSTREEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.S. DRUIVENSTREEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.S. DRUIVENSTREEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.S. DRUIVENSTREEK, employees, financial statistics.