K.C KERKSKEN

Contactgegevens K.C KERKSKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.C KERKSKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.C KERKSKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUD DORP 61; 9450; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53627356 (+32-53627356) 53627356 (+32-53627356)

Fax (fax): +32 (67) 548-60-20 +32 (67) 548-60-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.C KERKSKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.C KERKSKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.C KERKSKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.C KERKSKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.C KERKSKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.C KERKSKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.C KERKSKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.C KERKSKEN
Products information K.C KERKSKEN

BTW identificatienummer (tax): BE02027770996
Ondernemingsnummer: 9215850830
Hoofdstad (capital): 118,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.C KERKSKEN
(Get full report from official database of BE for K.C KERKSKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.C KERKSKEN
Addition kinds of activities for K.C KERKSKEN

449199. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
17419907. Steen metselarij | Stone masonry
17990202. Coating van betonnen structuren met plastic | Coating of concrete structures with plastic
22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
32310400. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
36329902. Ijs dozen, huishouden: metaal of hout | Ice boxes, household: metal or wood
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
82229903. Technisch Instituut | Technical institute

Werken bij K.C KERKSKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.C KERKSKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.C KERKSKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.C KERKSKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Student Synergie | Beveren | 1-2 dagen per week (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Beveren zijn wij op zoek naar een vlotte student die een breedtakenpakket wil uitvoeren. Dit bestaat onder andere uit: Telefonische screening van de kandidaten en inplannen voor afspraken. Kandidaten/studenten inschrijven. Up-to-date houden van de website. Ondersteuning bieden op administratief vlak.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van K.C KERKSKEN in sociale netwerken
Look for responds of K.C KERKSKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.C KERKSKEN. Laat een reactie achter voor K.C KERKSKEN. K.C KERKSKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.C KERKSKEN. Leave a respond for K.C KERKSKEN. K.C KERKSKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.C KERKSKEN op de google maps. Adres en contacten K.C KERKSKEN
Location of K.C KERKSKEN on the google maps. Address and contacts of K.C KERKSKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come K.C KERKSKEN K.C KERKSKEN: SAUNA AQUAFUN | TIBUR PROMOTIES | K.N.P. B.T. PAPER RECYCL. | MOBISTAR CENTER DESIGN DIFFUSION | L. DE COSTER

Other related companies as K.C KERKSKEN: SAUNA AQUAFUN | TIBUR PROMOTIES | K.N.P. B.T. PAPER RECYCL. | MOBISTAR CENTER DESIGN DIFFUSION | L. DE COSTER

K.C KERKSKEN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.C KERKSKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02027770996. Het bedrijf K.C KERKSKEN bevindt zich op het adres: OUD DORP 61; 9450; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 118,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van K.C KERKSKEN is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.C KERKSKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.C KERKSKEN, openstaande posities, locatie van K.C KERKSKEN op de kaart.

K.C KERKSKEN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.C KERKSKEN, company assigned to the tax number BE02027770996. The company K.C KERKSKEN is located at the address: OUD DORP 61; 9450; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 118,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of K.C KERKSKEN is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K.C KERKSKEN is not available. You also can look at reviews of K.C KERKSKEN, open positions, location of K.C KERKSKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.C KERKSKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.C KERKSKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.C KERKSKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.C KERKSKEN, employees, financial statistics.