K.C BRUGGE

Contactgegevens K.C BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.C BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.C BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOOLKERSESTEENWEG 110; 8000; BRUGES, België

Telefoon (phone): 50341426 (+32-50341426) 50341426 (+32-50341426)

Fax (fax): +32 (2) 259-86-26 +32 (2) 259-86-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.C BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.C BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.C BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.C BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.C BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.C BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.C BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.C BRUGGE
Products information K.C BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE05855407714
Ondernemingsnummer: 5432159423
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Clubs: Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.C BRUGGE
(Get full report from official database of BE for K.C BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.C BRUGGE
Addition kinds of activities for K.C BRUGGE

8244. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
22111207. Hickory strepen, katoen | Hickory stripes, cotton
23350000. Vrouwen, junior's en misses jurken | Women's, junior's, and misses' dresses
27890301. Alleen bindend: boeken, pamfletten, tijdschriften, enz. | Binding only: books, pamphlets, magazines, etc.
28249905. Elastomere vezels | Elastomeric fibers
34690203. Keukengerei, huishoudelijk: porselein geëmailleerd | Utensils, household: porcelain enameled
38290216. seismometers | Seismometers
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij K.C BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.C BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.C BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.C BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • JR PROJECTINGENIEUR STAALSTRUCTUREN - EM (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TECHNOCON

    Type: Vaste Job

    Ontwerpen, berekenen, tekenenen van staalstructuren. Dit houdt o.a. in: Stabiliteitsberekeningen, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detaileningineering, productietekeningen … Engineering machinebouw, incl. opstellen van technisch constructiedossier met veiligheidsanalyse, handboek e.d. ... UITDAGING - Engineering van staalstructuren voor vnl. industriële staalbouwprojecten in binnen- en buitenland. - Stabiliteitsstudies, knooppuntsberekeningen, opmaken van 3D-modelling-ontwerpplannen, detailengingineering, productietekeningen en traceren van staalbouwprojecten. Je neemt gaandeweg (onder supervisie van de Sr Projectingenieur) de taken op voor de studie, het ontwerp, en het tekenen van staalstructuren. Je werkt in de designafdeling STAAL-ELEKTROMECHANICA mee aan het het uitwerken van basisontwerpen, revisies ... tot het compleet ontwikkelen van het uitvoeringsdossier, cfr. eurocodes en normen. Verder sta je in voor de opmaak van alle nodige productielijsten, de archivering van de tekeningen en van het projectdossier in het beheerssysteem. Onze uitdagende projecten laten jou inleven in de ontwikkeling van de technische plannen voor een realiteitsbewuste uitvoering. De klanten integreren jouw werk in hun projecten/werven. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als projectingenieur je klanten technisch ondersteunen.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van K.C BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of K.C BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.C BRUGGE. Laat een reactie achter voor K.C BRUGGE. K.C BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.C BRUGGE. Leave a respond for K.C BRUGGE. K.C BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.C BRUGGE op de google maps. Adres en contacten K.C BRUGGE
Location of K.C BRUGGE on the google maps. Address and contacts of K.C BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.C BRUGGE K.C BRUGGE: INTERMARCH? | PETER COUVREUR | DEBUISSON ANDRE | Burodrinks SPRL | A. FRESON

Other related companies as K.C BRUGGE: INTERMARCH? | PETER COUVREUR | DEBUISSON ANDRE | Burodrinks SPRL | A. FRESON

K.C BRUGGE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.C BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05855407714. Het bedrijf K.C BRUGGE bevindt zich op het adres: KOOLKERSESTEENWEG 110; 8000; BRUGES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Karat茅..
De hoofdactiviteit van K.C BRUGGE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.C BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.C BRUGGE, openstaande posities, locatie van K.C BRUGGE op de kaart.

K.C BRUGGE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.C BRUGGE, company assigned to the tax number BE05855407714. The company K.C BRUGGE is located at the address: KOOLKERSESTEENWEG 110; 8000; BRUGES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Karat茅..
The main activity of K.C BRUGGE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of K.C BRUGGE is not available. You also can look at reviews of K.C BRUGGE, open positions, location of K.C BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.C BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.C BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.C BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.C BRUGGE, employees, financial statistics.