K.B.C. ONS HUIS

Contactgegevens K.B.C. ONS HUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.B.C. ONS HUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.B.C. ONS HUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSPLEIN 13; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54412402 (+32-54412402) 54412402 (+32-54412402)

Fax (fax): +32 (56) 643-73-74 +32 (56) 643-73-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.B.C. ONS HUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.B.C. ONS HUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.B.C. ONS HUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.B.C. ONS HUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.B.C. ONS HUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.B.C. ONS HUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.B.C. ONS HUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.B.C. ONS HUIS
Products information K.B.C. ONS HUIS

BTW identificatienummer (tax): BE03650451660
Ondernemingsnummer: 8575347900
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 769,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Billard.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.B.C. ONS HUIS
(Get full report from official database of BE for K.B.C. ONS HUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.B.C. ONS HUIS
Addition kinds of activities for K.B.C. ONS HUIS

34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
36259906. Kraan- en hijsregelaars, inclusief metalen molen | Crane and hoist controls, including metal mill
39449909. vliegers | Kites
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
75320200. Letter- en schilderdiensten | Lettering and painting services
89999900. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec

Werken bij K.B.C. ONS HUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.B.C. ONS HUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.B.C. ONS HUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.B.C. ONS HUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • STUDENT voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK in de periode van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van K.B.C. ONS HUIS in sociale netwerken
Look for responds of K.B.C. ONS HUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.B.C. ONS HUIS. Laat een reactie achter voor K.B.C. ONS HUIS. K.B.C. ONS HUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.B.C. ONS HUIS. Leave a respond for K.B.C. ONS HUIS. K.B.C. ONS HUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.B.C. ONS HUIS op de google maps. Adres en contacten K.B.C. ONS HUIS
Location of K.B.C. ONS HUIS on the google maps. Address and contacts of K.B.C. ONS HUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come K.B.C. ONS HUIS K.B.C. ONS HUIS: FLTRANSPORT L JANSSENS NV | Cauchies B | LANGENBERG J | Vreven R | PAUL WYSEUR

Other related companies as K.B.C. ONS HUIS: FLTRANSPORT L JANSSENS NV | Cauchies B | LANGENBERG J | Vreven R | PAUL WYSEUR

K.B.C. ONS HUIS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.B.C. ONS HUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03650451660. Het bedrijf K.B.C. ONS HUIS bevindt zich op het adres: STATIONSPLEIN 13; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 769,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Billard..
De hoofdactiviteit van K.B.C. ONS HUIS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.B.C. ONS HUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.B.C. ONS HUIS, openstaande posities, locatie van K.B.C. ONS HUIS op de kaart.

K.B.C. ONS HUIS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.B.C. ONS HUIS, company assigned to the tax number BE03650451660. The company K.B.C. ONS HUIS is located at the address: STATIONSPLEIN 13; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 769,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Billard..
The main activity of K.B.C. ONS HUIS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.B.C. ONS HUIS is not available. You also can look at reviews of K.B.C. ONS HUIS, open positions, location of K.B.C. ONS HUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.B.C. ONS HUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.B.C. ONS HUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.B.C. ONS HUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.B.C. ONS HUIS, employees, financial statistics.