4 pm Marketing

Contactgegevens 4 pm Marketing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 4 pm Marketing: address, phone, fax, email, website, opening hours

4 pm Marketing

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoutstraat 5; 9041; Gent (Oostakker), België

Telefoon (phone): 09 259 08 21 (+32-09 259 08 21) 09 259 08 21 (+32-09 259 08 21)

Fax (fax): 09 259 08 02 (+32-09 259 08 02) 09 259 08 02 (+32-09 259 08 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 4 pm Marketing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "4 pm Marketing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "4 pm Marketing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 4 pm Marketing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 4 pm Marketing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 4 pm Marketing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 4 pm Marketing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 4 pm Marketing
Products information 4 pm Marketing

BTW identificatienummer (tax): BE05654357910
Ondernemingsnummer: 3969879150
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in 4 pm Marketing zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Labels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 4 pm Marketing
(Get full report from official database of BE for 4 pm Marketing)

Aanvulling soorten activiteiten voor 4 pm Marketing
Addition kinds of activities for 4 pm Marketing

251107. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
503205. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
26790205. Platen, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Plates, pressed and molded pulp: from purchased material
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
76991300. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services

Werken bij 4 pm Marketing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 4 pm Marketing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 4 pm Marketing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 4 pm Marketing. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Logistiek Operationeel Supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie Logistiek Operationeel Supervisor kom je terecht in een cleanroom (stofvrije omgeving) waar prototypes van elektronische chips in de productie worden gemaakt. Dit wordt uitgevoerd door 4 teams van operatoren en hun supervisor wat wil zeggen dat elk team in drie shiften werkt: de vroege de late en de nachtploeg. Als Logistiek Operationeel Supervisor zal je volgende taken op je rekening nemen: Het aansturen coachen en motiveren van ongeveer 15 operatoren Het organiseren van gerichte trainingen en evaluaties Zorgen voor een efficiënte taakverdeling Verantwoordelijk voor de resultaten van je team: kwaliteit volume kosten en doorlooptijd) Prioriteiten stellen en zorgen dat deadlines gehaald worden Op toezien dat de strikte regels in de stofvrije omgeving gerespecteerd worden Mee denken over optimalisatie binnen het warehouse Overleggen met je collega-supervisors

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten in GENT die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • Persoonlijk assistent (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een jongeman met autisme zijn we op zoek naar persoonlijke assistenten die hem willen begeleiden tijdens weekend of vakanties. Je zal sporadisch in het weekend worden ingepland of gevraagd worden om tijdens vakanties activiteiten te doen. Het is voor hem belangrijk dat zijn netwerk een beetje groter kan worden. Studenten komen zeker ook in aanmerking.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van 4 pm Marketing in sociale netwerken
Look for responds of 4 pm Marketing in social networks

Lees alle opmerkingen voor 4 pm Marketing. Laat een reactie achter voor 4 pm Marketing. 4 pm Marketing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 4 pm Marketing. Leave a respond for 4 pm Marketing. 4 pm Marketing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 4 pm Marketing op de google maps. Adres en contacten 4 pm Marketing
Location of 4 pm Marketing on the google maps. Address and contacts of 4 pm Marketing

Andere gerelateerde bedrijven als come 4 pm Marketing 4 pm Marketing: BART VAN MOERKERKE | JOS BECKERS | 'T REIGERSHOF | BENEDICTE LERICHE | APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW

Other related companies as 4 pm Marketing: BART VAN MOERKERKE | JOS BECKERS | 'T REIGERSHOF | BENEDICTE LERICHE | APEC-Antwerp/Flanders Port Training Center VZW

4 pm Marketing is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 4 pm Marketing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05654357910. Het bedrijf 4 pm Marketing bevindt zich op het adres: Schoutstraat 5; 9041; Gent (Oostakker). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Labels. Producten gemaakt in 4 pm Marketing zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 4 pm Marketing is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 4 pm Marketing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 4 pm Marketing, openstaande posities, locatie van 4 pm Marketing op de kaart.

4 pm Marketing is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is 4 pm Marketing, company assigned to the tax number BE05654357910. The company 4 pm Marketing is located at the address: Schoutstraat 5; 9041; Gent (Oostakker). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Labels. Products created in 4 pm Marketing were not found.
The main activity of 4 pm Marketing is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 4 pm Marketing is not available. You also can look at reviews of 4 pm Marketing, open positions, location of 4 pm Marketing on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 4 pm Marketing, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 4 pm Marketing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 4 pm Marketing, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 4 pm Marketing, employees, financial statistics.