Home Decor Traey BVBA

Contactgegevens Home Decor Traey BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Home Decor Traey BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Home Decor Traey BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Leemstraat 48; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 234 33 31; 0475 26 76 10 (+32-03 234 33 31; 0475 26 76 10) 03 234 33 31; 0475 26 76 10 (+32-03 234 33 31; 0475 26 76 10)

Fax (fax): 03 234 33 31 (+32-03 234 33 31) 03 234 33 31 (+32-03 234 33 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Home Decor Traey BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Home Decor Traey BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Home Decor Traey BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Home Decor Traey BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Home Decor Traey BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Home Decor Traey BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Home Decor Traey BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Home Decor Traey BVBA
Products information Home Decor Traey BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07483581542
Ondernemingsnummer: 2815216064
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Interior decoration

Product categorie (product category): Upholsterers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Home Decor Traey BVBA
(Get full report from official database of BE for Home Decor Traey BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Home Decor Traey BVBA
Addition kinds of activities for Home Decor Traey BVBA

14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
26210905. Gebouw papier, isolatie | Building paper, insulation
35410602. Zaag- en afkapmachines (metaalbewerkingsmachines) | Sawing and cutoff machines (metalworking machinery)
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
50650206. Paging en signalering apparatuur | Paging and signaling equipment
51940202. Snuif | Snuff

Werken bij Home Decor Traey BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Home Decor Traey BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Home Decor Traey BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Home Decor Traey BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn opzoek naar 4 enthousiaste procesoperatoren. Als procesoperator heb je de volgende taken: Opstarten en opvolgen van het productieproces. Parameters instellen en opvolgen. Manueel toevoegen van grondstoffen. Kwaliteitscontrole. Orde en netheid bewaren op de werkvloer. ...

  • Kwaliteitscontroleur - 2 ploegen - voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces - Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst - Je voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt de actiepunten op. - Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,...) - Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten,... - Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability - Beheer dagstalen - Assisteren van de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken - Assisteren van de klachtenbehandeling, incidenten en recalls - Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem - Lid van het HACCP-team en de Food Defense werkgroep Bedrijfsprofiel: Als Quality Control een boontje voor chocolade en kwaliteit ? Pralinart nv te Lokeren is een innovatief en snelgroeiend chocolade bedrijf, met export over de hele wereld. We maken zowel speciale assortimenten voor de seizoenen als assortimenten die het hele jaar rond verkocht worden

  • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IPG Group Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van Home Decor Traey BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Home Decor Traey BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Home Decor Traey BVBA. Laat een reactie achter voor Home Decor Traey BVBA. Home Decor Traey BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Home Decor Traey BVBA. Leave a respond for Home Decor Traey BVBA. Home Decor Traey BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Home Decor Traey BVBA op de google maps. Adres en contacten Home Decor Traey BVBA
Location of Home Decor Traey BVBA on the google maps. Address and contacts of Home Decor Traey BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Home Decor Traey BVBA Home Decor Traey BVBA: Artiste ('L) | AUGUSTE VANDERMEETS | TALIDA | P. VAN RENTERGHEM | BENEDICTUS SELS

Other related companies as Home Decor Traey BVBA: Artiste ('L) | AUGUSTE VANDERMEETS | TALIDA | P. VAN RENTERGHEM | BENEDICTUS SELS

Home Decor Traey BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Home Decor Traey BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07483581542. Het bedrijf Home Decor Traey BVBA bevindt zich op het adres: Lange Leemstraat 48; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Upholsterers. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Home Decor Traey BVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Home Decor Traey BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Home Decor Traey BVBA, openstaande posities, locatie van Home Decor Traey BVBA op de kaart.

Home Decor Traey BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Home Decor Traey BVBA, company assigned to the tax number BE07483581542. The company Home Decor Traey BVBA is located at the address: Lange Leemstraat 48; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Upholsterers. List of products are Interior decoration.
The main activity of Home Decor Traey BVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Home Decor Traey BVBA is not available. You also can look at reviews of Home Decor Traey BVBA, open positions, location of Home Decor Traey BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Home Decor Traey BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Home Decor Traey BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Home Decor Traey BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Home Decor Traey BVBA, employees, financial statistics.