MAISON DEVEN DUVIVIER

Contactgegevens MAISON DEVEN DUVIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DEVEN DUVIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DEVEN DUVIVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERRER 204; 7100; LA LOUVIبRE, België

Telefoon (phone): 64444444 (+32-64444444) 64444444 (+32-64444444)

Fax (fax): +32 (53) 579-83-93 +32 (53) 579-83-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DEVEN DUVIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DEVEN DUVIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DEVEN DUVIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DEVEN DUVIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DEVEN DUVIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DEVEN DUVIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DEVEN DUVIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DEVEN DUVIVIER
Products information MAISON DEVEN DUVIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE09551757812
Ondernemingsnummer: 1185394287
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 198,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MAISON DEVEN DUVIVIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen; Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DEVEN DUVIVIER
(Get full report from official database of BE for MAISON DEVEN DUVIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DEVEN DUVIVIER
Addition kinds of activities for MAISON DEVEN DUVIVIER

5162. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
20330302. Fruitboter: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit butters: packaged in cans, jars, etc.
26210405. Offset papier | Offset paper
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
34639908. Loodgieterswerk smeedstukken, nonferrous | Plumbing fixture forgings, nonferrous
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
44249901. Coastwise transport, vracht | Coastwise transportation, freight
60360000. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal

Werken bij MAISON DEVEN DUVIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DEVEN DUVIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DEVEN DUVIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DEVEN DUVIVIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuuder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een heftruckbestuurder met voldoende ervaring.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Projectmanager piping (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Word jij aanvoerder van onze projecten? Deze job biedt je een unieke technische uitdaging in de HVAC-sector. Je bent de temperatuurvoeler op verschillende werven en stuurt ploeg- en werfleiders aan. Jij bent de extractie van de wensen van klanten, de pulsie naar je collega’s. Je hebt een metsersoog voor technisch correcte offertes en bereidt de facturatie voor. De keuze voor de benodigde materialen en arbeid ligt in jouw handen. Je maakt as built dossiers op. Je bent verantwoordelijk voor projecten van €5000 tem €250.000 Kortom: werven renderen onder je leiding.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van MAISON DEVEN DUVIVIER in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DEVEN DUVIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DEVEN DUVIVIER. Laat een reactie achter voor MAISON DEVEN DUVIVIER. MAISON DEVEN DUVIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DEVEN DUVIVIER. Leave a respond for MAISON DEVEN DUVIVIER. MAISON DEVEN DUVIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DEVEN DUVIVIER op de google maps. Adres en contacten MAISON DEVEN DUVIVIER
Location of MAISON DEVEN DUVIVIER on the google maps. Address and contacts of MAISON DEVEN DUVIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DEVEN DUVIVIER MAISON DEVEN DUVIVIER: Jac-Eline Coiffure | FRANS HENS | Sipex | I.H.E.C.S. | V B CENTER

Other related companies as MAISON DEVEN DUVIVIER: Jac-Eline Coiffure | FRANS HENS | Sipex | I.H.E.C.S. | V B CENTER

MAISON DEVEN DUVIVIER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DEVEN DUVIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09551757812. Het bedrijf MAISON DEVEN DUVIVIER bevindt zich op het adres: RUE FERRER 204; 7100; LA LOUVIبRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 198,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Begrafeniswezen; Bloemen and planten. Producten gemaakt in MAISON DEVEN DUVIVIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON DEVEN DUVIVIER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DEVEN DUVIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DEVEN DUVIVIER, openstaande posities, locatie van MAISON DEVEN DUVIVIER op de kaart.

MAISON DEVEN DUVIVIER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DEVEN DUVIVIER, company assigned to the tax number BE09551757812. The company MAISON DEVEN DUVIVIER is located at the address: RUE FERRER 204; 7100; LA LOUVIبRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 198,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Begrafeniswezen; Bloemen and planten. Products created in MAISON DEVEN DUVIVIER were not found.
The main activity of MAISON DEVEN DUVIVIER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DEVEN DUVIVIER is not available. You also can look at reviews of MAISON DEVEN DUVIVIER, open positions, location of MAISON DEVEN DUVIVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DEVEN DUVIVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DEVEN DUVIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DEVEN DUVIVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DEVEN DUVIVIER, employees, financial statistics.