MACONFECT NV

Contactgegevens MACONFECT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MACONFECT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MACONFECT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Midi 52; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 77 11 (+32-02 511 77 11) 02 511 77 11 (+32-02 511 77 11)

Fax (fax): +32 (56) 793-78-30 +32 (56) 793-78-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MACONFECT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MACONFECT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MACONFECT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MACONFECT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MACONFECT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MACONFECT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MACONFECT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MACONFECT NV
Products information MACONFECT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02722106933
Ondernemingsnummer: 9593780517
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Clothing (Industrial) - Mfg. & sales

Product categorie (product category): Uniforms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MACONFECT NV
(Get full report from official database of BE for MACONFECT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MACONFECT NV
Addition kinds of activities for MACONFECT NV

3356. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
373201. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
792999. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
50460104. Wanden | Partitions
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies

Werken bij MACONFECT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MACONFECT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MACONFECT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MACONFECT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Huishoudhulp regio Lovendegem- voltijds / deeltijds (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Lovendegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

Zoek naar antwoorden van MACONFECT NV in sociale netwerken
Look for responds of MACONFECT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MACONFECT NV. Laat een reactie achter voor MACONFECT NV. MACONFECT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MACONFECT NV. Leave a respond for MACONFECT NV. MACONFECT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MACONFECT NV op de google maps. Adres en contacten MACONFECT NV
Location of MACONFECT NV on the google maps. Address and contacts of MACONFECT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MACONFECT NV MACONFECT NV: Intercommercial Diamonds BVBA | B.C. BELLE | Deco-Style | Sablon Stefan | S. LARSEN

Other related companies as MACONFECT NV: Intercommercial Diamonds BVBA | B.C. BELLE | Deco-Style | Sablon Stefan | S. LARSEN

MACONFECT NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MACONFECT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02722106933. Het bedrijf MACONFECT NV bevindt zich op het adres: Boulevard du Midi 52; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Uniforms. Lijst met producten zijn Clothing (Industrial) - Mfg. & sales.
De hoofdactiviteit van MACONFECT NV is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MACONFECT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MACONFECT NV, openstaande posities, locatie van MACONFECT NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MACONFECT NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MACONFECT NV, company assigned to the tax number BE02722106933. The company MACONFECT NV is located at the address: Boulevard du Midi 52; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Uniforms. List of products are Clothing (Industrial) - Mfg. & sales.
The main activity of MACONFECT NV is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MACONFECT NV is not available. You also can look at reviews of MACONFECT NV, open positions, location of MACONFECT NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MACONFECT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MACONFECT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MACONFECT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MACONFECT NV, employees, financial statistics.