Intercommercial Diamonds BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Intercommercial Diamonds BVBA
Private companiesDepository Institutions • Intercommercial Diamonds BVBA

Contactgegevens Intercommercial Diamonds BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intercommercial Diamonds BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intercommercial Diamonds BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pelikaansstraat 62; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 45 52 (+32-03 231 45 52) 03 231 45 52 (+32-03 231 45 52)

Fax (fax): 03 232 88 80 (+32-03 232 88 80) 03 232 88 80 (+32-03 232 88 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intercommercial Diamonds BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intercommercial Diamonds BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intercommercial Diamonds BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intercommercial Diamonds BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intercommercial Diamonds BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intercommercial Diamonds BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intercommercial Diamonds BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intercommercial Diamonds BVBA
Products information Intercommercial Diamonds BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07172119140
Ondernemingsnummer: 7779388427
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Intercommercial Diamonds BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamond - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intercommercial Diamonds BVBA
(Get full report from official database of BE for Intercommercial Diamonds BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intercommercial Diamonds BVBA
Addition kinds of activities for Intercommercial Diamonds BVBA

1629. Zware constructie, nec | Heavy construction, nec
2337. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
20770101. Botmeel, behalve als diervoeder | Bone meal, except as animal feed
27969904. Etsen op koper, staal, hout of rubber: drukplaten | Etching on copper, steel, wood, or rubber: printing plates
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
34690203. Keukengerei, huishoudelijk: porselein geëmailleerd | Utensils, household: porcelain enameled
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories
94510402. Administratie van veteranen, staatsregering | Administration of veterans' affairs, state government

Werken bij Intercommercial Diamonds BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intercommercial Diamonds BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intercommercial Diamonds BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intercommercial Diamonds BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Alken zijn we op zoek naar een bekister / timmerman.  Werven regio Aarschot - Leuven Traditionele bekistingen 

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • Student schoonmaak gezocht (m/v) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    CARE EXPERT CLEANING zoekt… Student schoonmaak (M/V/X) 4.5 uur per week te Tielt (West-Vlaanderen) Functieomschrijving Voor de schoonmaakwerkzaamheden bij onze klant in Tielt is Care Expert Cleaning op zoek naar een gemotiveerde deeltijdse student schoonmaak. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen en desinfecteren van de cleanroom. Dit doe je volgens de regels eigen aan een GMP-omgeving. Je volgt deze geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij. Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. We zoeken een student die van 07.00 uur tot 09.30 uur en van 10.00 uur tot 12.00 uur kan werken op zaterdag. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien.

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Chef-kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Vaste Job

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast de oevers van het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een nieuwe Chef-kok Je krijgt een verantwoordelijke functie waarbij volgende taken van belang zijn: - Je stelt de menukaart op en bespreekt ze in overleg met de zaakvoerder. - Bij het opstellen van de menukaart houd je rekening met het seizoensaanbod en de prijs van voedingswaren. (Onze menukaart verandert 4 keer per jaar) - Je bent verantwoordelijk over alle warme bereidingen en stuurt het keukenteam aan bij het bereiden van alle koude gerechten. - Keukenteam leiden en hun uren plannen, behoort ook tot jouw takenpakket. - Presentatie (dresseren) van alle gerechten zijn van groot belang.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Stagiair(e) HR consultant/talentmatcher (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Leercontract

    #todo Op korte termijn superveel leren rond hr & sales, buitenstappen als een social butterfly? YES WE CAN! Klaar om deze uitdaging aan te gaan? Jij kickt op het vinden van talent, ook via social media weet jij de beste sollicitanten te strikken (denk maar aan jouw collega-studenten, followers,…) Mensenkennis? Ja hoor, uit een telefonische screening kan jij perfect opmaken wat de kandidaat zoekt en met welke functies je hem/haar kan matchen De toppers daarna uitnodigen voor een diepte-interview? Check, want jij plant de agenda’s van de consultants in Kandidatenprofielen updaten kan je als de beste, jij streeft de perfectie na Die talenknobbel inzetten? No problemo, indien nodig help je ook bij de vertaling van vacatures en kandidatendossiers Vacatures of mailings uitschrijven? Jij weet ze wel te pimpen en te verspreiden via de juiste kanalen Multitasken is dagelijkse kost, organiseren van jobdagen & deelnemen aan jobbeurzen horen daar ook bij

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van Intercommercial Diamonds BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Intercommercial Diamonds BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intercommercial Diamonds BVBA. Laat een reactie achter voor Intercommercial Diamonds BVBA. Intercommercial Diamonds BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intercommercial Diamonds BVBA. Leave a respond for Intercommercial Diamonds BVBA. Intercommercial Diamonds BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intercommercial Diamonds BVBA op de google maps. Adres en contacten Intercommercial Diamonds BVBA
Location of Intercommercial Diamonds BVBA on the google maps. Address and contacts of Intercommercial Diamonds BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Intercommercial Diamonds BVBA Intercommercial Diamonds BVBA: STAS NV | HUIS APHRODITE | F.M.-Sunelektro | BOUCHERIE SUPRA | Vlamynck R

Other related companies as Intercommercial Diamonds BVBA: STAS NV | HUIS APHRODITE | F.M.-Sunelektro | BOUCHERIE SUPRA | Vlamynck R

Intercommercial Diamonds BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Intercommercial Diamonds BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07172119140. Het bedrijf Intercommercial Diamonds BVBA bevindt zich op het adres: Pelikaansstraat 62; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Diamond - Dealers. Producten gemaakt in Intercommercial Diamonds BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Intercommercial Diamonds BVBA is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intercommercial Diamonds BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intercommercial Diamonds BVBA, openstaande posities, locatie van Intercommercial Diamonds BVBA op de kaart.

Intercommercial Diamonds BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Intercommercial Diamonds BVBA, company assigned to the tax number BE07172119140. The company Intercommercial Diamonds BVBA is located at the address: Pelikaansstraat 62; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Diamond - Dealers. Products created in Intercommercial Diamonds BVBA were not found.
The main activity of Intercommercial Diamonds BVBA is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Intercommercial Diamonds BVBA is not available. You also can look at reviews of Intercommercial Diamonds BVBA, open positions, location of Intercommercial Diamonds BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intercommercial Diamonds BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intercommercial Diamonds BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intercommercial Diamonds BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intercommercial Diamonds BVBA, employees, financial statistics.