Libot Herenkleding

Contactgegevens Libot Herenkleding: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libot Herenkleding: address, phone, fax, email, website, opening hours

Libot Herenkleding

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 36; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 22 04 (+32-089 35 22 04) 089 35 22 04 (+32-089 35 22 04)

Fax (fax): 089 30 45 94 (+32-089 30 45 94) 089 30 45 94 (+32-089 30 45 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libot Herenkleding: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libot Herenkleding"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libot Herenkleding"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libot Herenkleding, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libot Herenkleding. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libot Herenkleding, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libot Herenkleding. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libot Herenkleding
Products information Libot Herenkleding

BTW identificatienummer (tax): BE07485778808
Ondernemingsnummer: 9224639892
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 890,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Tailors - Men's clothing

Product categorie (product category): Uniforms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libot Herenkleding
(Get full report from official database of BE for Libot Herenkleding)

Aanvulling soorten activiteiten voor Libot Herenkleding
Addition kinds of activities for Libot Herenkleding

737600. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
20529908. Graham crackers | Graham crackers
23919900. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
25420203. Tellers of balies, behalve hout | Counters or counter display cases, except wood
28650302. aminofenol | Aminophenol
36480101. Luchthaven verlichting fietsen: baan aanpak, taxi of oprit | Airport lighting fixtures: runway approach, taxi, or ramp
38230103. Temperatuur instrumenten: industrieel proces type | Temperature instruments: industrial process type
49619900. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
60999908. Representatieve buitenlandse bankkantoren, ex. | Representative foreign bank offices, ex. agents and branches

Werken bij Libot Herenkleding: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libot Herenkleding: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libot Herenkleding. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libot Herenkleding. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling inTongeren en omgeving

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Zaalmedewerkers & maître (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    U gaat mee feesten verzorgen

Zoek naar antwoorden van Libot Herenkleding in sociale netwerken
Look for responds of Libot Herenkleding in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libot Herenkleding. Laat een reactie achter voor Libot Herenkleding. Libot Herenkleding bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libot Herenkleding. Leave a respond for Libot Herenkleding. Libot Herenkleding on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libot Herenkleding op de google maps. Adres en contacten Libot Herenkleding
Location of Libot Herenkleding on the google maps. Address and contacts of Libot Herenkleding

Andere gerelateerde bedrijven als come Libot Herenkleding Libot Herenkleding: SNUFFELHOEKJE | Ostyn C | VOOR EIGEN WOON | DE POST | BASTIN & EVRARD

Other related companies as Libot Herenkleding: SNUFFELHOEKJE | Ostyn C | VOOR EIGEN WOON | DE POST | BASTIN & EVRARD

Libot Herenkleding is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Libot Herenkleding, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07485778808. Het bedrijf Libot Herenkleding bevindt zich op het adres: Stationsstraat 36; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 890,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Uniforms. Lijst met producten zijn Tailors - Men's clothing.
De hoofdactiviteit van Libot Herenkleding is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libot Herenkleding is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libot Herenkleding, openstaande posities, locatie van Libot Herenkleding op de kaart.

Libot Herenkleding is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Libot Herenkleding, company assigned to the tax number BE07485778808. The company Libot Herenkleding is located at the address: Stationsstraat 36; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 890,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Uniforms. List of products are Tailors - Men's clothing.
The main activity of Libot Herenkleding is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Libot Herenkleding is not available. You also can look at reviews of Libot Herenkleding, open positions, location of Libot Herenkleding on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libot Herenkleding, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libot Herenkleding, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libot Herenkleding, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libot Herenkleding, employees, financial statistics.