Benelux Diving Corporation NV

Contactgegevens Benelux Diving Corporation NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Benelux Diving Corporation NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Benelux Diving Corporation NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houtdok Noordkaai 27B; 2030; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 71 38 (+32-03 231 71 38) 03 231 71 38 (+32-03 231 71 38)

Fax (fax): 03 232 47 96 (+32-03 232 47 96) 03 232 47 96 (+32-03 232 47 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Benelux Diving Corporation NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Benelux Diving Corporation NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Benelux Diving Corporation NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Benelux Diving Corporation NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Benelux Diving Corporation NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Benelux Diving Corporation NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Benelux Diving Corporation NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Benelux Diving Corporation NV
Products information Benelux Diving Corporation NV

BTW identificatienummer (tax): BE03828430175
Ondernemingsnummer: 5738677978
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Contractors - Marine

Product categorie (product category): Underwater works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Benelux Diving Corporation NV
(Get full report from official database of BE for Benelux Diving Corporation NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Benelux Diving Corporation NV
Addition kinds of activities for Benelux Diving Corporation NV

3942. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
01750000. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
29110200. Lichte destillaten | Light distillates
35850505. Drinkfonteinen, mechanisch gekoeld | Drinking fountains, mechanically refrigerated
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor
81110203. Bankrupcy wet | Bankrupcy law
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij Benelux Diving Corporation NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Benelux Diving Corporation NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Benelux Diving Corporation NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Benelux Diving Corporation NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van Benelux Diving Corporation NV in sociale netwerken
Look for responds of Benelux Diving Corporation NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Benelux Diving Corporation NV. Laat een reactie achter voor Benelux Diving Corporation NV. Benelux Diving Corporation NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Benelux Diving Corporation NV. Leave a respond for Benelux Diving Corporation NV. Benelux Diving Corporation NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Benelux Diving Corporation NV op de google maps. Adres en contacten Benelux Diving Corporation NV
Location of Benelux Diving Corporation NV on the google maps. Address and contacts of Benelux Diving Corporation NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Benelux Diving Corporation NV Benelux Diving Corporation NV: DUCHESNE SC | Grossen-Vandenputte & zn | TAUR ADVERTISING | HEPHO-P?DAG.PARAM.TECHN. | HERTZ

Other related companies as Benelux Diving Corporation NV: DUCHESNE SC | Grossen-Vandenputte & zn | TAUR ADVERTISING | HEPHO-P?DAG.PARAM.TECHN. | HERTZ

Benelux Diving Corporation NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Benelux Diving Corporation NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03828430175. Het bedrijf Benelux Diving Corporation NV bevindt zich op het adres: Houtdok Noordkaai 27B; 2030; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Underwater works. Lijst met producten zijn Contractors - Marine.
De hoofdactiviteit van Benelux Diving Corporation NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Benelux Diving Corporation NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Benelux Diving Corporation NV, openstaande posities, locatie van Benelux Diving Corporation NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Benelux Diving Corporation NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Benelux Diving Corporation NV, company assigned to the tax number BE03828430175. The company Benelux Diving Corporation NV is located at the address: Houtdok Noordkaai 27B; 2030; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Underwater works. List of products are Contractors - Marine.
The main activity of Benelux Diving Corporation NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Benelux Diving Corporation NV is not available. You also can look at reviews of Benelux Diving Corporation NV, open positions, location of Benelux Diving Corporation NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Benelux Diving Corporation NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Benelux Diving Corporation NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Benelux Diving Corporation NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Benelux Diving Corporation NV, employees, financial statistics.