Ombrelle (L')

Contactgegevens Ombrelle (L'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ombrelle (L'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Ombrelle (L')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Flandre 94; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 32 55 (+32-02 512 32 55) 02 512 32 55 (+32-02 512 32 55)

Fax (fax): +32 (53) 455-15-85 +32 (53) 455-15-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ombrelle (L'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ombrelle (L')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ombrelle (L')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ombrelle (L'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ombrelle (L'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ombrelle (L'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ombrelle (L'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ombrelle (L')
Products information Ombrelle (L')

BTW identificatienummer (tax): BE07489624023
Ondernemingsnummer: 6941131591
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Ombrelle (L') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Umbrellas and parasols

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ombrelle (L')
(Get full report from official database of BE for Ombrelle (L'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Ombrelle (L')
Addition kinds of activities for Ombrelle (L')

12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
13110302. Olie schaal mijnbouw | Oil shale mining
24990500. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
79220104. Werkbureau: theater, radio en televisie | Employment agency: theatrical, radio, and television
87310101. Landbouwonderzoek | Agricultural research

Werken bij Ombrelle (L'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ombrelle (L'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ombrelle (L'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ombrelle (L'). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • Transportplanner (M/V) Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    U staat in, samen met uw collegas voor de organisatie en de coördinatie van het logistieke transport gebeuren. U heeft ervaring in de sector van wegtransport. Bij ons wordt u verder begeleid en opgeleid tot een volwaardig medewerker/dispatcher. Waar u ook woont, de werkplaats is altijd bespreekbaar.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Ombrelle (L') in sociale netwerken
Look for responds of Ombrelle (L') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ombrelle (L'). Laat een reactie achter voor Ombrelle (L'). Ombrelle (L') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ombrelle (L'). Leave a respond for Ombrelle (L'). Ombrelle (L') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ombrelle (L') op de google maps. Adres en contacten Ombrelle (L')
Location of Ombrelle (L') on the google maps. Address and contacts of Ombrelle (L')

Andere gerelateerde bedrijven als come Ombrelle (L') Ombrelle (L'): COIFFURE SABINE | MATTHYS A. & DOSSCHE J. | MOBIL-PNEU | LUC FOCKEDEY | Adrenaline SPRL

Other related companies as Ombrelle (L'): COIFFURE SABINE | MATTHYS A. & DOSSCHE J. | MOBIL-PNEU | LUC FOCKEDEY | Adrenaline SPRL

Ombrelle (L') is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ombrelle (L'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07489624023. Het bedrijf Ombrelle (L') bevindt zich op het adres: Rue de Flandre 94; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Umbrellas and parasols. Producten gemaakt in Ombrelle (L') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ombrelle (L') is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ombrelle (L') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ombrelle (L'), openstaande posities, locatie van Ombrelle (L') op de kaart.

Ombrelle (L') is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ombrelle (L'), company assigned to the tax number BE07489624023. The company Ombrelle (L') is located at the address: Rue de Flandre 94; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 808,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Umbrellas and parasols. Products created in Ombrelle (L') were not found.
The main activity of Ombrelle (L') is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ombrelle (L') is not available. You also can look at reviews of Ombrelle (L'), open positions, location of Ombrelle (L') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ombrelle (L'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ombrelle (L'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ombrelle (L'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ombrelle (L'), employees, financial statistics.