SPLENDID

Contactgegevens SPLENDID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPLENDID: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPLENDID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TEMPELSTRAAT 18; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57208068 (+32-57208068) 57208068 (+32-57208068)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPLENDID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPLENDID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPLENDID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPLENDID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPLENDID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPLENDID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPLENDID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPLENDID
Products information SPLENDID

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Vêtements: Jeans & denim.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPLENDID
(Get full report from official database of BE for SPLENDID)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPLENDID
Addition kinds of activities for SPLENDID

021300. Hogs | Hogs
22110701. Camouflage netten | Camouflage nets
27419904. Patronen, papier: uitgeverij en drukwerk | Patterns, paper: publishing and printing
30890206. Doekspelden, kunststoffen | Clothespins, plastics
34219902. Swords | Swords
34430101. Autoclaven, industrieel | Autoclaves, industrial
47890102. Vrachtwagen laden en lossen | Freight car loading and unloading
50329906. Masons 'materialen | Masons' materials

Werken bij SPLENDID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPLENDID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPLENDID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPLENDID. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Junior account manager - commercieel bediende voeding (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Chicken Masters of Belgium is een middelgroot familiebedrijf met +- 80 medewerkers. Ter versterking van het salesteam zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot. Iemand die zowel graag binnendienst als buitendienst doet. Je doet zowel graag verkoop als back office. Als salesmedewer beschik je over een eigen klantenportefeuille (F1 en F2) bestaande uit voornamelijk groothandel, foodservice (Lunch garden, rust en verzorginstehuizen) en voedingsindustrie. Je behandelt vragen, klachten, van (potentiele) klanten. Je staat de klanten bij van A tot Z binnen de commerciele strategie van Chicken Masters. Je bent steeds op zoek naar nieuwe klanten, nieuwe concepten, nieuwe producten en je tracht de hoofdzakelijk Belgische markt verder uit te bouwen. Je doet zowel aan prospectie als het onderhandelen van prijzen, leveringscondities, verpakkingsoplossingen,volumeobjectieven,... Samen met R&D ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten, nieuwe concepten en probeer je het juiste product op maat van de klant aan te leveren. Samen met je collega's beschik je elk over een eigen portefeuille en probeer je elkaar aan te vullen. Je werkt hoofdzakelijk met private label producten. Naast het verkoopsluik ben je ook gedeeltelijk back office. Je staat in voor de organisatie van beurzen. Je ontwerpt en levert ideeën aan voor commerciële fiches, advertenties, .. Je werkt hiervoor nauw samen met het marketingbureau. Je volgt tevens ook de verschillende dossiers op van de klanten. Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je graag doorgroeien dan hebben we zeker een interessante opportuniteit voor je!

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Oppas zieke kinderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Werfreserve

    Medicatie toedienen Het kindje entertainen (spelletjes spelen,..) Reeds klaargemaakte maaltijden opwarmen. Ouders informeren over hoe de dag verliep. Bedrijfsprofiel:

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van SPLENDID in sociale netwerken
Look for responds of SPLENDID in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPLENDID. Laat een reactie achter voor SPLENDID. SPLENDID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPLENDID. Leave a respond for SPLENDID. SPLENDID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPLENDID op de google maps. Adres en contacten SPLENDID
Location of SPLENDID on the google maps. Address and contacts of SPLENDID

Andere gerelateerde bedrijven als come SPLENDID SPLENDID: GROUP GOVAERT | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | COMPL. SPORT. CULT. ANH?E | PLAZA HOTEL | Friterie Graffiti

Other related companies as SPLENDID: GROUP GOVAERT | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | COMPL. SPORT. CULT. ANH?E | PLAZA HOTEL | Friterie Graffiti

SPLENDID is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPLENDID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf SPLENDID bevindt zich op het adres: TEMPELSTRAAT 18; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Jeans & denim..
De hoofdactiviteit van SPLENDID is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPLENDID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPLENDID, openstaande posities, locatie van SPLENDID op de kaart.

SPLENDID is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPLENDID, company assigned to the tax number BE07618988037. The company SPLENDID is located at the address: TEMPELSTRAAT 18; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Jeans & denim..
The main activity of SPLENDID is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPLENDID is not available. You also can look at reviews of SPLENDID, open positions, location of SPLENDID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPLENDID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPLENDID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPLENDID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPLENDID, employees, financial statistics.