UITVAARTCENTRUM HELLINX

Contactgegevens UITVAARTCENTRUM HELLINX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITVAARTCENTRUM HELLINX: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITVAARTCENTRUM HELLINX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 2; 3730; HOESELT, België

Telefoon (phone): 89411281 (+32-89411281) 89411281 (+32-89411281)

Fax (fax): +32 (19) 895-49-89 +32 (19) 895-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITVAARTCENTRUM HELLINX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITVAARTCENTRUM HELLINX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITVAARTCENTRUM HELLINX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITVAARTCENTRUM HELLINX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITVAARTCENTRUM HELLINX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITVAARTCENTRUM HELLINX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITVAARTCENTRUM HELLINX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITVAARTCENTRUM HELLINX
Products information UITVAARTCENTRUM HELLINX

BTW identificatienummer (tax): BE06187744140
Ondernemingsnummer: 7357513427
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in UITVAARTCENTRUM HELLINX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITVAARTCENTRUM HELLINX
(Get full report from official database of BE for UITVAARTCENTRUM HELLINX)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITVAARTCENTRUM HELLINX
Addition kinds of activities for UITVAARTCENTRUM HELLINX

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
233599. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
25110402. Club kamer meubels: hout | Club room furniture: wood
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
51820102. Wijnkoelers, alcoholische | Wine coolers, alcoholic

Werken bij UITVAARTCENTRUM HELLINX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITVAARTCENTRUM HELLINX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITVAARTCENTRUM HELLINX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITVAARTCENTRUM HELLINX. Looking for open vacancies in other companies

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Afvalophaler (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Winkelbediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Temse zijn wij op zoek naar een student die afwisselend kan werken op zondag (05u45 - 13u) Je houdt de winkel netjes, helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Taken: Klachtenbehandeling Afrekenen Klantencontact Aanvullen Kassa verkopen/promotie bakkerij

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

Zoek naar antwoorden van UITVAARTCENTRUM HELLINX in sociale netwerken
Look for responds of UITVAARTCENTRUM HELLINX in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITVAARTCENTRUM HELLINX. Laat een reactie achter voor UITVAARTCENTRUM HELLINX. UITVAARTCENTRUM HELLINX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITVAARTCENTRUM HELLINX. Leave a respond for UITVAARTCENTRUM HELLINX. UITVAARTCENTRUM HELLINX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITVAARTCENTRUM HELLINX op de google maps. Adres en contacten UITVAARTCENTRUM HELLINX
Location of UITVAARTCENTRUM HELLINX on the google maps. Address and contacts of UITVAARTCENTRUM HELLINX

Andere gerelateerde bedrijven als come UITVAARTCENTRUM HELLINX UITVAARTCENTRUM HELLINX: ECO-DRIVE AUTOGAS | TRUYENBERG | DENIAN | ANDRE MULLER | Bart Van Thienen

Other related companies as UITVAARTCENTRUM HELLINX: ECO-DRIVE AUTOGAS | TRUYENBERG | DENIAN | ANDRE MULLER | Bart Van Thienen

UITVAARTCENTRUM HELLINX is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITVAARTCENTRUM HELLINX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06187744140. Het bedrijf UITVAARTCENTRUM HELLINX bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 2; 3730; HOESELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in UITVAARTCENTRUM HELLINX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UITVAARTCENTRUM HELLINX is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITVAARTCENTRUM HELLINX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITVAARTCENTRUM HELLINX, openstaande posities, locatie van UITVAARTCENTRUM HELLINX op de kaart.

UITVAARTCENTRUM HELLINX is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITVAARTCENTRUM HELLINX, company assigned to the tax number BE06187744140. The company UITVAARTCENTRUM HELLINX is located at the address: HOOGSTRAAT 2; 3730; HOESELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Begrafeniswezen. Products created in UITVAARTCENTRUM HELLINX were not found.
The main activity of UITVAARTCENTRUM HELLINX is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UITVAARTCENTRUM HELLINX is not available. You also can look at reviews of UITVAARTCENTRUM HELLINX, open positions, location of UITVAARTCENTRUM HELLINX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITVAARTCENTRUM HELLINX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITVAARTCENTRUM HELLINX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITVAARTCENTRUM HELLINX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITVAARTCENTRUM HELLINX, employees, financial statistics.