GULTEKIN FEHIME

Contactgegevens GULTEKIN FEHIME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GULTEKIN FEHIME: address, phone, fax, email, website, opening hours

GULTEKIN FEHIME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ST.-VINCENT DE PAUL 28; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24281957 (+32-24281957) 24281957 (+32-24281957)

Fax (fax): +32 (57) 803-25-21 +32 (57) 803-25-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GULTEKIN FEHIME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GULTEKIN FEHIME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GULTEKIN FEHIME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GULTEKIN FEHIME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GULTEKIN FEHIME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GULTEKIN FEHIME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GULTEKIN FEHIME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GULTEKIN FEHIME
Products information GULTEKIN FEHIME

BTW identificatienummer (tax): BE03935821533
Ondernemingsnummer: 6249267578
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 306,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Vêtements sur mesure Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GULTEKIN FEHIME
(Get full report from official database of BE for GULTEKIN FEHIME)

Aanvulling soorten activiteiten voor GULTEKIN FEHIME
Addition kinds of activities for GULTEKIN FEHIME

2389. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
238903. kostuums | Costumes
282201. Butadieenrubbers | Butadiene rubbers
371102. Vrachtwagen- en trekkerconstructie | Truck and tractor truck assembly
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
34120000. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
35539907. Mortisers, houtbewerkingsmachines | Mortisers, woodworking machines
38290216. seismometers | Seismometers

Werken bij GULTEKIN FEHIME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GULTEKIN FEHIME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GULTEKIN FEHIME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GULTEKIN FEHIME. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • WEGENWERKER : (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zelfstandig kunnen werken Verantwoordelijkheidszin Werken in een team van 3 personen (Kraanman voorman en helper)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Runkelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RUNKELEN)

    Regio: RUNKELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • ONDERHOUDSMAN (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HYBOMA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. De Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een (m/v): Onderhoudsman Je bent een duizendpoot, die proactief meewerkt aan een proper straatbeeld op en rond onze verkavelingen. Taken: Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud van bouwpercelen en nieuwbouwwoningen in opbouw. Een lijst met opgegeven punten werk je zorgvuldig en zelfstandig af. Onder andere: meenemen van (bouw)afval herstellen van kleine gebreken verwijderen van onkruid op de bouwgronden en rond de woningen reinigen van woningen in opbouw (her)plaatsen van publiciteitsborden …

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van GULTEKIN FEHIME in sociale netwerken
Look for responds of GULTEKIN FEHIME in social networks

Lees alle opmerkingen voor GULTEKIN FEHIME. Laat een reactie achter voor GULTEKIN FEHIME. GULTEKIN FEHIME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GULTEKIN FEHIME. Leave a respond for GULTEKIN FEHIME. GULTEKIN FEHIME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GULTEKIN FEHIME op de google maps. Adres en contacten GULTEKIN FEHIME
Location of GULTEKIN FEHIME on the google maps. Address and contacts of GULTEKIN FEHIME

Andere gerelateerde bedrijven als come GULTEKIN FEHIME GULTEKIN FEHIME: ELEKTRO JO MEIRLAEN | WILHELMUS VRINTS | TURBO'S HOET | Note d'Or (La) | BART DECADT

Other related companies as GULTEKIN FEHIME: ELEKTRO JO MEIRLAEN | WILHELMUS VRINTS | TURBO'S HOET | Note d'Or (La) | BART DECADT

GULTEKIN FEHIME is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GULTEKIN FEHIME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03935821533. Het bedrijf GULTEKIN FEHIME bevindt zich op het adres: RUE ST.-VINCENT DE PAUL 28; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 306,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements sur mesure Fab. Lijst met producten zijn Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van GULTEKIN FEHIME is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GULTEKIN FEHIME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GULTEKIN FEHIME, openstaande posities, locatie van GULTEKIN FEHIME op de kaart.

GULTEKIN FEHIME is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GULTEKIN FEHIME, company assigned to the tax number BE03935821533. The company GULTEKIN FEHIME is located at the address: RUE ST.-VINCENT DE PAUL 28; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 306,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements sur mesure Fab. List of products are Services: Tailleurs..
The main activity of GULTEKIN FEHIME is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GULTEKIN FEHIME is not available. You also can look at reviews of GULTEKIN FEHIME, open positions, location of GULTEKIN FEHIME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GULTEKIN FEHIME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GULTEKIN FEHIME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GULTEKIN FEHIME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GULTEKIN FEHIME, employees, financial statistics.