GERTRUDE VANSTRAELEN

Contactgegevens GERTRUDE VANSTRAELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERTRUDE VANSTRAELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERTRUDE VANSTRAELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 75; 3700; TONGEREN, België

Telefoon (phone): 12262503 (+32-12262503) 12262503 (+32-12262503)

Fax (fax): +32 (59) 987-43-89 +32 (59) 987-43-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERTRUDE VANSTRAELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERTRUDE VANSTRAELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERTRUDE VANSTRAELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERTRUDE VANSTRAELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERTRUDE VANSTRAELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERTRUDE VANSTRAELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERTRUDE VANSTRAELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERTRUDE VANSTRAELEN
Products information GERTRUDE VANSTRAELEN

BTW identificatienummer (tax): BE09649810791
Ondernemingsnummer: 5955932617
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Vêtements sur mesure Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERTRUDE VANSTRAELEN
(Get full report from official database of BE for GERTRUDE VANSTRAELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERTRUDE VANSTRAELEN
Addition kinds of activities for GERTRUDE VANSTRAELEN

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
364700. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
20769910. walnotenolie | Walnut oil
35310608. Entrenching machines | Entrenching machines
51691004. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
59959903. opticiens | Opticians
87320106. Fusie-, acquisitie- en reorganisatieonderzoek | Merger, acquisition, and reorganization research
95310403. Behuisingsprogramma's, provincie overheid | Housing programs, county government

Werken bij GERTRUDE VANSTRAELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERTRUDE VANSTRAELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERTRUDE VANSTRAELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERTRUDE VANSTRAELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Koekelare (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van GERTRUDE VANSTRAELEN in sociale netwerken
Look for responds of GERTRUDE VANSTRAELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERTRUDE VANSTRAELEN. Laat een reactie achter voor GERTRUDE VANSTRAELEN. GERTRUDE VANSTRAELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERTRUDE VANSTRAELEN. Leave a respond for GERTRUDE VANSTRAELEN. GERTRUDE VANSTRAELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERTRUDE VANSTRAELEN op de google maps. Adres en contacten GERTRUDE VANSTRAELEN
Location of GERTRUDE VANSTRAELEN on the google maps. Address and contacts of GERTRUDE VANSTRAELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GERTRUDE VANSTRAELEN GERTRUDE VANSTRAELEN: Coeman Henri BVBA | Gene - Boel | Villa Odyssee | RUDY DHAEYERE | Potuit Parfumerie

Other related companies as GERTRUDE VANSTRAELEN: Coeman Henri BVBA | Gene - Boel | Villa Odyssee | RUDY DHAEYERE | Potuit Parfumerie

GERTRUDE VANSTRAELEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERTRUDE VANSTRAELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09649810791. Het bedrijf GERTRUDE VANSTRAELEN bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 75; 3700; TONGEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements sur mesure Fab. Lijst met producten zijn Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van GERTRUDE VANSTRAELEN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERTRUDE VANSTRAELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERTRUDE VANSTRAELEN, openstaande posities, locatie van GERTRUDE VANSTRAELEN op de kaart.

GERTRUDE VANSTRAELEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERTRUDE VANSTRAELEN, company assigned to the tax number BE09649810791. The company GERTRUDE VANSTRAELEN is located at the address: MOLENSTRAAT 75; 3700; TONGEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements sur mesure Fab. List of products are Services: Tailleurs..
The main activity of GERTRUDE VANSTRAELEN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GERTRUDE VANSTRAELEN is not available. You also can look at reviews of GERTRUDE VANSTRAELEN, open positions, location of GERTRUDE VANSTRAELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERTRUDE VANSTRAELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERTRUDE VANSTRAELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERTRUDE VANSTRAELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERTRUDE VANSTRAELEN, employees, financial statistics.