Coeman Henri BVBA

Contactgegevens Coeman Henri BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coeman Henri BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coeman Henri BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rekkemstraat 62 8930 Lauwe (Menen), België

Telefoon (phone): +32 (53) 935-95-47 +32 (53) 935-95-47

Fax (fax): +32 (53) 594-33-85 +32 (53) 594-33-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coeman Henri BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coeman Henri BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coeman Henri BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coeman Henri BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coeman Henri BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coeman Henri BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coeman Henri BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coeman Henri BVBA
Products information Coeman Henri BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06025695800
Ondernemingsnummer: 7162506103
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Coeman Henri BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coeman Henri BVBA
(Get full report from official database of BE for Coeman Henri BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coeman Henri BVBA
Addition kinds of activities for Coeman Henri BVBA

7623. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
20230302. Gedroogde crème | Dried cream
22999900. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
24490303. Planters en raamkasten, hout | Planters and window boxes, wood
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency

Werken bij Coeman Henri BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coeman Henri BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coeman Henri BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coeman Henri BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider m/v (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

 • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

  Regio: WAANRODE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwerkerken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

 • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

 • Transport Coördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Transport Coördinator behoort dit tot jouw takenpakket: Je verzorgt de planning van de interne chauffeurs en de externe transportbedrijven in functie van leveringen en afhalingen  Je communiceert de planning doelgericht aan collega's, afdelingen en klanten  Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs  Je bent verantwoordelijk voor de bijhorende administratie  Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een Transport Coördinator voor een firma gespecialiseerd in het verhuren, beheren en installeren van industriële gereedschappen en nutsvoorzieningen.

 • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

 • teamcoördinator - payroll services (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Als teamcoördinator - payroll services stuur je een team van klantenadviseurs - payroll services aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoormanager uit. Je ondersteunt de kantoormanager bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van teamcoördinator - payroll services worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: 'T SPIJKER

  Type: Werfreserve

  Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Coeman Henri BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Coeman Henri BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coeman Henri BVBA. Laat een reactie achter voor Coeman Henri BVBA. Coeman Henri BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coeman Henri BVBA. Leave a respond for Coeman Henri BVBA. Coeman Henri BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coeman Henri BVBA op de google maps. Adres en contacten Coeman Henri BVBA
Location of Coeman Henri BVBA on the google maps. Address and contacts of Coeman Henri BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coeman Henri BVBA Coeman Henri BVBA: MOESKOPS' BOUWBEDRIJF | VAN DER AUWERA?S BOMENWINKEL | JOS? CAMBIER | CYRIEL VAN OERS | GREET VAN HOOIJDONCK

Other related companies as Coeman Henri BVBA: MOESKOPS' BOUWBEDRIJF | VAN DER AUWERA?S BOMENWINKEL | JOS? CAMBIER | CYRIEL VAN OERS | GREET VAN HOOIJDONCK

Coeman Henri BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coeman Henri BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06025695800. Het bedrijf Coeman Henri BVBA bevindt zich op het adres: Rekkemstraat 62 8930 Lauwe (Menen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Coeman Henri BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coeman Henri BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coeman Henri BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coeman Henri BVBA, openstaande posities, locatie van Coeman Henri BVBA op de kaart.

Coeman Henri BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coeman Henri BVBA, company assigned to the tax number BE06025695800. The company Coeman Henri BVBA is located at the address: Rekkemstraat 62 8930 Lauwe (Menen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Coeman Henri BVBA were not found.
The main activity of Coeman Henri BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Coeman Henri BVBA is not available. You also can look at reviews of Coeman Henri BVBA, open positions, location of Coeman Henri BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coeman Henri BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coeman Henri BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coeman Henri BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coeman Henri BVBA, employees, financial statistics.