KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV

Contactgegevens KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorselestr. 206 8930 Menen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-51-31-60 32-56-51-31-60

Fax (fax): 32-56-51-88-74 32-56-51-88-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV
Products information KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV

BTW identificatienummer (tax): BE09670410156
Ondernemingsnummer: 5294281005
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Prefabricated houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV
(Get full report from official database of BE for KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV
Addition kinds of activities for KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV

382907. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
20240302. Gelatinepoppen, bevroren | Gelatin pops, frozen
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
39991205. Militaire insignes | Military insignia
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small
62110107. Aandelenoptiehandelaren | Stock option dealers
78190105. Werkgelegenheidsbureaus, film | Employment agencies, motion picture

Werken bij KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste medewerker technische dienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met de verantwoordelijk van de technische dienst. Je doet het preventief onderhoud van de machines. Je slijpt messen en je helpt met kleine aanpassing- en herstellingswerken en technische klussen.

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV in sociale netwerken
Look for responds of KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV. Laat een reactie achter voor KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV. KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV. Leave a respond for KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV. KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV op de google maps. Adres en contacten KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV
Location of KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV on the google maps. Address and contacts of KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV: Dumoulin | Christian (Coiffure) | F. LHODE | Moors B.V.B.A. | Text & Training

Other related companies as KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV: Dumoulin | Christian (Coiffure) | F. LHODE | Moors B.V.B.A. | Text & Training

KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09670410156. Het bedrijf KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV bevindt zich op het adres: Moorselestr. 206 8930 Menen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Prefabricated houses. Producten gemaakt in KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, openstaande posities, locatie van KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV op de kaart.

KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, company assigned to the tax number BE09670410156. The company KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV is located at the address: Moorselestr. 206 8930 Menen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Prefabricated houses. Products created in KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV were not found.
The main activity of KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV is not available. You also can look at reviews of KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, open positions, location of KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIJK EN BOUW BOUWONDERNEMING NV, employees, financial statistics.