BROEKHOVEN AGENCIES

Contactgegevens BROEKHOVEN AGENCIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BROEKHOVEN AGENCIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BROEKHOVEN AGENCIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU RUISSEAU ST.-JEAN 12; 1367; RAMILLIES, België

Telefoon (phone): 10811612 (+32-10811612) 10811612 (+32-10811612)

Fax (fax): +32 (12) 542-67-15 +32 (12) 542-67-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BROEKHOVEN AGENCIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BROEKHOVEN AGENCIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BROEKHOVEN AGENCIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BROEKHOVEN AGENCIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BROEKHOVEN AGENCIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BROEKHOVEN AGENCIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BROEKHOVEN AGENCIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BROEKHOVEN AGENCIES
Products information BROEKHOVEN AGENCIES

BTW identificatienummer (tax): BE03891326904
Ondernemingsnummer: 6958435058
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BROEKHOVEN AGENCIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BROEKHOVEN AGENCIES
(Get full report from official database of BE for BROEKHOVEN AGENCIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BROEKHOVEN AGENCIES
Addition kinds of activities for BROEKHOVEN AGENCIES

013901. Voedergewassen | Feeder crops
01759900. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
20990102. Melasse, gemengd of gemengd: uit gekochte ingrediënten | Molasses, mixed or blended: from purchased ingredients
33999905. termiet | Thermite
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls
50520000. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
51930000. Bloemen en bloemisten levert | Flowers and florists supplies
55719906. motorfietsen | Motorcycles

Werken bij BROEKHOVEN AGENCIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BROEKHOVEN AGENCIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BROEKHOVEN AGENCIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BROEKHOVEN AGENCIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

  • Entrepreneur en ligne (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Connecter en soutenir des bandes de confiance. Vous aimez travailler en team. Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

Zoek naar antwoorden van BROEKHOVEN AGENCIES in sociale netwerken
Look for responds of BROEKHOVEN AGENCIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BROEKHOVEN AGENCIES. Laat een reactie achter voor BROEKHOVEN AGENCIES. BROEKHOVEN AGENCIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BROEKHOVEN AGENCIES. Leave a respond for BROEKHOVEN AGENCIES. BROEKHOVEN AGENCIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BROEKHOVEN AGENCIES op de google maps. Adres en contacten BROEKHOVEN AGENCIES
Location of BROEKHOVEN AGENCIES on the google maps. Address and contacts of BROEKHOVEN AGENCIES

Andere gerelateerde bedrijven als come BROEKHOVEN AGENCIES BROEKHOVEN AGENCIES: Harmonie Production | Wigo | ANNE-MARIE NIZET | CENTRE D'EXPERTISE TECHNIQUE | Rhinoceros

Other related companies as BROEKHOVEN AGENCIES: Harmonie Production | Wigo | ANNE-MARIE NIZET | CENTRE D'EXPERTISE TECHNIQUE | Rhinoceros

BROEKHOVEN AGENCIES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BROEKHOVEN AGENCIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03891326904. Het bedrijf BROEKHOVEN AGENCIES bevindt zich op het adres: RUE DU RUISSEAU ST.-JEAN 12; 1367; RAMILLIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Producten gemaakt in BROEKHOVEN AGENCIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BROEKHOVEN AGENCIES is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BROEKHOVEN AGENCIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BROEKHOVEN AGENCIES, openstaande posities, locatie van BROEKHOVEN AGENCIES op de kaart.

BROEKHOVEN AGENCIES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BROEKHOVEN AGENCIES, company assigned to the tax number BE03891326904. The company BROEKHOVEN AGENCIES is located at the address: RUE DU RUISSEAU ST.-JEAN 12; 1367; RAMILLIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements pour Hommes. Products created in BROEKHOVEN AGENCIES were not found.
The main activity of BROEKHOVEN AGENCIES is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BROEKHOVEN AGENCIES is not available. You also can look at reviews of BROEKHOVEN AGENCIES, open positions, location of BROEKHOVEN AGENCIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BROEKHOVEN AGENCIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BROEKHOVEN AGENCIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BROEKHOVEN AGENCIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BROEKHOVEN AGENCIES, employees, financial statistics.