COUTURE NADINE-FILLINE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • COUTURE NADINE-FILLINE
Private companiesInsurance Carriers • COUTURE NADINE-FILLINE

Contactgegevens COUTURE NADINE-FILLINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUTURE NADINE-FILLINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUTURE NADINE-FILLINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 16; 9820; MERELBEKE (GROOT), België

Telefoon (phone): 93625300 (+32-93625300) 93625300 (+32-93625300)

Fax (fax): +32 (13) 151-38-19 +32 (13) 151-38-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUTURE NADINE-FILLINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUTURE NADINE-FILLINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUTURE NADINE-FILLINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUTURE NADINE-FILLINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUTURE NADINE-FILLINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUTURE NADINE-FILLINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUTURE NADINE-FILLINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUTURE NADINE-FILLINE
Products information COUTURE NADINE-FILLINE

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Produits: Tissus d'Ameublement,Tissus d'Habillement.. Types de Soins: Conseillers en Couleurs.. Types de Vêtements: Haute Couture.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames. Vêtements. Vêtements de mariage and cérémonies. Textiles. Instituts de beauté

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUTURE NADINE-FILLINE
(Get full report from official database of BE for COUTURE NADINE-FILLINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUTURE NADINE-FILLINE
Addition kinds of activities for COUTURE NADINE-FILLINE

20139919. Tripe, uit gekocht vlees | Tripe, from purchased meat
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
34990108. Kluizen en kluizen, metaal | Safes and vaults, metal
36990103. betatrons | Betatrons
73130100. Elektronische media reclame vertegenwoordigers | Electronic media advertising representatives
95319903. Behuisingsautoriteit, niet-opererende: overheid | Housing authority, nonoperating: government

Werken bij COUTURE NADINE-FILLINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUTURE NADINE-FILLINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUTURE NADINE-FILLINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUTURE NADINE-FILLINE. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER te Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een inwerkperiode waarbij je Carglass® ten gronde leert kennen, neem je je taak op als commercieel medewerker. Je bent de rechterhand van de Branch Manager op commercieel en administratief vlak. Je bent medeverantwoordelijk voor het vlot uitbaten van het CDC om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je staat je collega's bij in het atelier met het uitvoeren van Repairs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Branch Manager. Volgende elementen behoren tot je takenpakket: Onthaal van de klant zowel bij het binnenbrengen als bij het afhalen van de wagen en zorgt voor een onvergetelijke service Adviseren van de klant, over vervangingen en herstellingen, zowel in het filiaal als aan de telefoon Verzorgen van de facturatie en de administratie verbonden aan de jobs (bijvoorbeeld garanties, mobiele service, etc.). Je staat je collega's bij in het atelier bij hoge werkdruk met het uitvoeren van repairs en identities en helpt hen bij het plaatsen van autoruiten. Regelmatig contacteren van andere diensten voor afhandeling van klantendossiers (Logistics, CCC, Boekhouding, Customer Solutions, ...) Meewerken aan de promotie van het Carglass® productengamma Je draagt zorg voor een optimaal voorraadbeheer en voert de controle uit bij ontvangst van de levering

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • CHAUFFEUR C VOEDING MET WEEKENDWERK (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • student September (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn zeer dringend op zoek naar een student minimum bachelor niveau voor de maand september. administratieve taken

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

Zoek naar antwoorden van COUTURE NADINE-FILLINE in sociale netwerken
Look for responds of COUTURE NADINE-FILLINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUTURE NADINE-FILLINE. Laat een reactie achter voor COUTURE NADINE-FILLINE. COUTURE NADINE-FILLINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUTURE NADINE-FILLINE. Leave a respond for COUTURE NADINE-FILLINE. COUTURE NADINE-FILLINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUTURE NADINE-FILLINE op de google maps. Adres en contacten COUTURE NADINE-FILLINE
Location of COUTURE NADINE-FILLINE on the google maps. Address and contacts of COUTURE NADINE-FILLINE

Andere gerelateerde bedrijven als come COUTURE NADINE-FILLINE COUTURE NADINE-FILLINE: BEENHOUWERIJ VAN NIJLEN | COIFFURE TONY | BOKADO | MARK PAUWELYM | Tous Bois Transformer S.C.R.L.

Other related companies as COUTURE NADINE-FILLINE: BEENHOUWERIJ VAN NIJLEN | COIFFURE TONY | BOKADO | MARK PAUWELYM | Tous Bois Transformer S.C.R.L.

COUTURE NADINE-FILLINE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUTURE NADINE-FILLINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf COUTURE NADINE-FILLINE bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 16; 9820; MERELBEKE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Vêtements. Vêtements de mariage and cérémonies. Textiles. Instituts de beauté. Lijst met producten zijn Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Produits: Tissus d'Ameublement,Tissus d'Habillement.. Types de Soins: Conseillers en Couleurs.. Types de Vêtements: Haute Couture..
De hoofdactiviteit van COUTURE NADINE-FILLINE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUTURE NADINE-FILLINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUTURE NADINE-FILLINE, openstaande posities, locatie van COUTURE NADINE-FILLINE op de kaart.

COUTURE NADINE-FILLINE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUTURE NADINE-FILLINE, company assigned to the tax number BE02009368896. The company COUTURE NADINE-FILLINE is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 16; 9820; MERELBEKE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements pour Dames. Vêtements. Vêtements de mariage and cérémonies. Textiles. Instituts de beauté. List of products are Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Produits: Tissus d'Ameublement,Tissus d'Habillement.. Types de Soins: Conseillers en Couleurs.. Types de Vêtements: Haute Couture..
The main activity of COUTURE NADINE-FILLINE is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COUTURE NADINE-FILLINE is not available. You also can look at reviews of COUTURE NADINE-FILLINE, open positions, location of COUTURE NADINE-FILLINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUTURE NADINE-FILLINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUTURE NADINE-FILLINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUTURE NADINE-FILLINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUTURE NADINE-FILLINE, employees, financial statistics.