TRENDY FASHION

Contactgegevens TRENDY FASHION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRENDY FASHION: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRENDY FASHION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 437; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15203055 (+32-15203055) 15203055 (+32-15203055)

Fax (fax): +32 (81) 575-86-94 +32 (81) 575-86-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRENDY FASHION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRENDY FASHION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRENDY FASHION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRENDY FASHION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRENDY FASHION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRENDY FASHION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRENDY FASHION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRENDY FASHION
Products information TRENDY FASHION

BTW identificatienummer (tax): BE08289703369
Ondernemingsnummer: 7522583007
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in TRENDY FASHION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRENDY FASHION
(Get full report from official database of BE for TRENDY FASHION)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRENDY FASHION
Addition kinds of activities for TRENDY FASHION

01619905. Peperboerderij, zoet en warm (groenten) | Pepper farm, sweet and hot (vegetables)
22119901. Alpaca's, katoen | Alpacas, cotton
34460108. Railingen, geprefabriceerde metalen | Railings, prefabricated metal
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
38429920. Stockinette, chirurgisch | Stockinette, surgical
50329903. Bouwstenen, nec | Building blocks, nec
92220403. Juridische raad en vervolging, provincie overheid | Legal counsel and prosecution, county government

Werken bij TRENDY FASHION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRENDY FASHION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRENDY FASHION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRENDY FASHION. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: gemotiveerde lader/lossers (m/v) voor een logistiek centrum te Olen, voor een gekend bedrijf met verschillende winkels in interieurszaken. Als lader/losser ga je handmatig containers lossen. Je lost de inhoud van de containers en zet het op de juiste plaats (bv. palletten, rolcontainers). Het is mogelijk dat je gebruikmaakt van elektrisch transpallet, manuele transpallet, rolcontainers, en wikkelmachine. Je zal werken in een twee-ploegensysteem.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Hands-on productieverantwoordelijke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is op zoek naar een productieverantwoordelijke voor haar klant actief in de chemische nijverheid. Je hebt kennis chemie en kunt deze operationeel ook toepassen. Als verantwoordelijke bepaal je de samenstelling van de verschillende producten volgens de bedrijfseigen recepten. Je neemt de leiding over de planning, stuurt en coacht de mensen, springt bij waar nodig. Je volgt ook het logistieke gedeelte op van de productie.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • Medewerker schilder- en renovatiewerken (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: J & W SCHILDER- EN RENOVATIEBEDRIJF

    Type: Leercontract

    Binnen ons bedrijf zal je ingezet worden voor volgende taken: Schilderwerken Behangen Plamuren Gyproc plaatsen Vloeren plaatsen Kortom de complete binnenafwerking van gebouwen.

Zoek naar antwoorden van TRENDY FASHION in sociale netwerken
Look for responds of TRENDY FASHION in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRENDY FASHION. Laat een reactie achter voor TRENDY FASHION. TRENDY FASHION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRENDY FASHION. Leave a respond for TRENDY FASHION. TRENDY FASHION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRENDY FASHION op de google maps. Adres en contacten TRENDY FASHION
Location of TRENDY FASHION on the google maps. Address and contacts of TRENDY FASHION

Andere gerelateerde bedrijven als come TRENDY FASHION TRENDY FASHION: Roseraie (La) | BUR. ROOSEVELT MANAGEMENT | L & G REIZEN | André Pierre | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Other related companies as TRENDY FASHION: Roseraie (La) | BUR. ROOSEVELT MANAGEMENT | L & G REIZEN | André Pierre | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

TRENDY FASHION is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRENDY FASHION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08289703369. Het bedrijf TRENDY FASHION bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 437; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in TRENDY FASHION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRENDY FASHION is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRENDY FASHION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRENDY FASHION, openstaande posities, locatie van TRENDY FASHION op de kaart.

TRENDY FASHION is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRENDY FASHION, company assigned to the tax number BE08289703369. The company TRENDY FASHION is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 437; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in TRENDY FASHION were not found.
The main activity of TRENDY FASHION is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRENDY FASHION is not available. You also can look at reviews of TRENDY FASHION, open positions, location of TRENDY FASHION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRENDY FASHION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRENDY FASHION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRENDY FASHION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRENDY FASHION, employees, financial statistics.