THE FLEMISH PRIMITIVES

Contactgegevens THE FLEMISH PRIMITIVES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE FLEMISH PRIMITIVES: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE FLEMISH PRIMITIVES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TROMMELSTRAAT 2; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92243616 (+32-92243616) 92243616 (+32-92243616)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE FLEMISH PRIMITIVES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE FLEMISH PRIMITIVES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE FLEMISH PRIMITIVES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE FLEMISH PRIMITIVES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE FLEMISH PRIMITIVES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE FLEMISH PRIMITIVES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE FLEMISH PRIMITIVES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE FLEMISH PRIMITIVES
Products information THE FLEMISH PRIMITIVES

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in THE FLEMISH PRIMITIVES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE FLEMISH PRIMITIVES
(Get full report from official database of BE for THE FLEMISH PRIMITIVES)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE FLEMISH PRIMITIVES
Addition kinds of activities for THE FLEMISH PRIMITIVES

08310000. Bosproducten | Forest products
25110209. Tafels, huishouden: hout | Tables, household: wood
28190206. Hydrofluorzuur | Hydrofluoric acid
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
34480101. Gebouwen, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Buildings, portable: prefabricated metal
59619904. Kaarten, postorder | Cards, mail order

Werken bij THE FLEMISH PRIMITIVES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE FLEMISH PRIMITIVES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE FLEMISH PRIMITIVES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE FLEMISH PRIMITIVES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van THE FLEMISH PRIMITIVES in sociale netwerken
Look for responds of THE FLEMISH PRIMITIVES in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE FLEMISH PRIMITIVES. Laat een reactie achter voor THE FLEMISH PRIMITIVES. THE FLEMISH PRIMITIVES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE FLEMISH PRIMITIVES. Leave a respond for THE FLEMISH PRIMITIVES. THE FLEMISH PRIMITIVES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE FLEMISH PRIMITIVES op de google maps. Adres en contacten THE FLEMISH PRIMITIVES
Location of THE FLEMISH PRIMITIVES on the google maps. Address and contacts of THE FLEMISH PRIMITIVES

Andere gerelateerde bedrijven als come THE FLEMISH PRIMITIVES THE FLEMISH PRIMITIVES: FLMOBIROC SA | FRITUUR 'T PAARDJE | Jespers E | CONSULTATION NOURRISSONS | KIM DE VRY

Other related companies as THE FLEMISH PRIMITIVES: FLMOBIROC SA | FRITUUR 'T PAARDJE | Jespers E | CONSULTATION NOURRISSONS | KIM DE VRY

THE FLEMISH PRIMITIVES is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE FLEMISH PRIMITIVES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf THE FLEMISH PRIMITIVES bevindt zich op het adres: TROMMELSTRAAT 2; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in THE FLEMISH PRIMITIVES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE FLEMISH PRIMITIVES is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE FLEMISH PRIMITIVES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE FLEMISH PRIMITIVES, openstaande posities, locatie van THE FLEMISH PRIMITIVES op de kaart.

THE FLEMISH PRIMITIVES is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE FLEMISH PRIMITIVES, company assigned to the tax number BE06072113037. The company THE FLEMISH PRIMITIVES is located at the address: TROMMELSTRAAT 2; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in THE FLEMISH PRIMITIVES were not found.
The main activity of THE FLEMISH PRIMITIVES is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THE FLEMISH PRIMITIVES is not available. You also can look at reviews of THE FLEMISH PRIMITIVES, open positions, location of THE FLEMISH PRIMITIVES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE FLEMISH PRIMITIVES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE FLEMISH PRIMITIVES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE FLEMISH PRIMITIVES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE FLEMISH PRIMITIVES, employees, financial statistics.