HUIS TOETSI

Contactgegevens HUIS TOETSI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS TOETSI: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS TOETSI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 11; 3080; TERVUREN, België

Telefoon (phone): 27677581 (+32-27677581) 27677581 (+32-27677581)

Fax (fax): +32 (61) 121-58-31 +32 (61) 121-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS TOETSI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS TOETSI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS TOETSI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS TOETSI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS TOETSI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS TOETSI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS TOETSI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS TOETSI
Products information HUIS TOETSI

BTW identificatienummer (tax): BE02174987792
Ondernemingsnummer: 6647247314
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in HUIS TOETSI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS TOETSI
(Get full report from official database of BE for HUIS TOETSI)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS TOETSI
Addition kinds of activities for HUIS TOETSI

332100. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
738999. Zakelijke dienstverlening, nec, nec | Business services, nec, nec
20230302. Gedroogde crème | Dried cream
32979900. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
35450215. Wieluitrusting, diamantpunt of andere | Wheel turning equipment, diamond point or other
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service

Werken bij HUIS TOETSI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS TOETSI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS TOETSI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS TOETSI. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief logistiek bediende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toeleverancier van de Europese voedings- en pet food industrie regio groot Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief logistiek bediende ter vervanging van een zwangerschapsvervanging. Voornaamste taken: Registeren verkoopcontracten in SAP Registreren bestellingen in SAP + bevestigen transport Opvolgen dagelijkse uitgaande ladingen + afstemmen met diverse productiesites en transporteurs Veelvuldig afstemmen met klanten, leveranciers ivm contractsaldo's, bestellingen, leveringen, specificaties, enz Opvolgen en controle van eventuele wachturen transporteurs Factuurcontrole (bij afwijkingen tov. registraties in SAP) Opvolgen productieplanning

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • orderpicker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het picken van voedingswaren aan de hand van bestelbonnen.

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SACHA SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Oostende is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • STUDENT BARMAN- Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding, ben je snel beschikbaar en op zoek naar een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van HUIS TOETSI in sociale netwerken
Look for responds of HUIS TOETSI in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS TOETSI. Laat een reactie achter voor HUIS TOETSI. HUIS TOETSI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS TOETSI. Leave a respond for HUIS TOETSI. HUIS TOETSI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS TOETSI op de google maps. Adres en contacten HUIS TOETSI
Location of HUIS TOETSI on the google maps. Address and contacts of HUIS TOETSI

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS TOETSI HUIS TOETSI: PATTYN L | VV GROENE LEEUW.RUISELEDE | Watermolen (de) | Van Rossem Chantal | HUIS ODILON

Other related companies as HUIS TOETSI: PATTYN L | VV GROENE LEEUW.RUISELEDE | Watermolen (de) | Van Rossem Chantal | HUIS ODILON

HUIS TOETSI is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS TOETSI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02174987792. Het bedrijf HUIS TOETSI bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 11; 3080; TERVUREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in HUIS TOETSI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS TOETSI is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS TOETSI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS TOETSI, openstaande posities, locatie van HUIS TOETSI op de kaart.

HUIS TOETSI is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS TOETSI, company assigned to the tax number BE02174987792. The company HUIS TOETSI is located at the address: KERKSTRAAT 11; 3080; TERVUREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in HUIS TOETSI were not found.
The main activity of HUIS TOETSI is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS TOETSI is not available. You also can look at reviews of HUIS TOETSI, open positions, location of HUIS TOETSI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS TOETSI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS TOETSI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS TOETSI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS TOETSI, employees, financial statistics.