JOZEF MEERSMAN

Contactgegevens JOZEF MEERSMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF MEERSMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF MEERSMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PASTORIJSTRAAT 7; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93835422 (+32-93835422) 93835422 (+32-93835422)

Fax (fax): +32 (82) 839-71-41 +32 (82) 839-71-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF MEERSMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF MEERSMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF MEERSMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF MEERSMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF MEERSMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF MEERSMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF MEERSMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF MEERSMAN
Products information JOZEF MEERSMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08133697509
Ondernemingsnummer: 2453491210
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JOZEF MEERSMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF MEERSMAN
(Get full report from official database of BE for JOZEF MEERSMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF MEERSMAN
Addition kinds of activities for JOZEF MEERSMAN

306999. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
504403. Typemachine en dicteerapparatuur | Typewriter and dictation equipment
22959900. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
39499907. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
51490000. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec | Groceries and related products, nec
73899935. Persoonlijke onderzoeksdienst | Personal investigation service

Werken bij JOZEF MEERSMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF MEERSMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF MEERSMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF MEERSMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd zijn wij opzoek naar een franstalige elektricien. Dit voor het opsporen en herstellen van elektrische storingen aan het machinepark. Ook word er verwacht dat je preventief en curatief onderhoud uitvoert van de machines.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van JOZEF MEERSMAN in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF MEERSMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF MEERSMAN. Laat een reactie achter voor JOZEF MEERSMAN. JOZEF MEERSMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF MEERSMAN. Leave a respond for JOZEF MEERSMAN. JOZEF MEERSMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF MEERSMAN op de google maps. Adres en contacten JOZEF MEERSMAN
Location of JOZEF MEERSMAN on the google maps. Address and contacts of JOZEF MEERSMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF MEERSMAN JOZEF MEERSMAN: FLAUTOCENTRUM HAASRODE BVBA | WIELERSPORT. MOL WEZEL 61 | GLORIEUX TONNY | ORG. COM. WANDELTOCHTEN | HUIS ETIENNE

Other related companies as JOZEF MEERSMAN: FLAUTOCENTRUM HAASRODE BVBA | WIELERSPORT. MOL WEZEL 61 | GLORIEUX TONNY | ORG. COM. WANDELTOCHTEN | HUIS ETIENNE

JOZEF MEERSMAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF MEERSMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08133697509. Het bedrijf JOZEF MEERSMAN bevindt zich op het adres: PASTORIJSTRAAT 7; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 725,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in JOZEF MEERSMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF MEERSMAN is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF MEERSMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF MEERSMAN, openstaande posities, locatie van JOZEF MEERSMAN op de kaart.

JOZEF MEERSMAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF MEERSMAN, company assigned to the tax number BE08133697509. The company JOZEF MEERSMAN is located at the address: PASTORIJSTRAAT 7; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 725,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Begrafeniswezen. Products created in JOZEF MEERSMAN were not found.
The main activity of JOZEF MEERSMAN is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF MEERSMAN is not available. You also can look at reviews of JOZEF MEERSMAN, open positions, location of JOZEF MEERSMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF MEERSMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF MEERSMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF MEERSMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF MEERSMAN, employees, financial statistics.