'T KABOUTERKE

Contactgegevens 'T KABOUTERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KABOUTERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KABOUTERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 192; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92283771 (+32-92283771) 92283771 (+32-92283771)

Fax (fax): +32 (61) 709-50-13 +32 (61) 709-50-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KABOUTERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KABOUTERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KABOUTERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KABOUTERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KABOUTERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KABOUTERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KABOUTERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KABOUTERKE
Products information 'T KABOUTERKE

BTW identificatienummer (tax): BE02741882324
Ondernemingsnummer: 4278594970
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants.

Product categorie (product category): Vêtements pour bébés and enfants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KABOUTERKE
(Get full report from official database of BE for 'T KABOUTERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KABOUTERKE
Addition kinds of activities for 'T KABOUTERKE

836102. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities
26210408. Tekstpapier | Text paper
28340800. Drugs die parasitaire en besmettelijke ziekten beïnvloeden | Drugs affecting parasitic and infective diseases
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
32920303. Isolatie, gegoten asbest | Insulation, molded asbestos
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
38250100. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
38250104. Bleed control cabinets (motortesters) | Bleed control cabinets (engine testers)
58120203. Ijsstandjes of zuivelstaven | Ice cream stands or dairy bars

Werken bij 'T KABOUTERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KABOUTERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KABOUTERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KABOUTERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Digital Marketing/Customer Experience Traineeship - Be innovative & take ownership of your career! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1666071-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon & Company is a partner and specialist in recruitment. For our Candidates we look for the best available professional opportunity; for our Clients we look for the best suited professionals. For more info about our focus and recent positions, visit our website www.dixon.be   Our client is an innovative company that is passionate about sustainability, modern technologies and digital communication. They timely jumped on the high-speed train of a changing company environment in a rapid digitalising world. They offer a unique opportunity to get a taste of different customer experience/digital roles in an entrepreneurial environment.   Our client is looking for high potentials with a hands-on mentality and eagerness to learn. You will receive the chance to discover different and broad aspects of Customer Experience/Digital Marketing. The traineeship will allow you to develop yourself, following a personalized coaching path. You will get a taste of different assignments in various departments within one company. you will discover what you’re capable of but also learn to perform to the best of your potential. After 18 months of traineeship, when you have been able to gain a 360° vision, you will be offered a permanent contract in your preferred area.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

Zoek naar antwoorden van 'T KABOUTERKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KABOUTERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KABOUTERKE. Laat een reactie achter voor 'T KABOUTERKE. 'T KABOUTERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KABOUTERKE. Leave a respond for 'T KABOUTERKE. 'T KABOUTERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KABOUTERKE op de google maps. Adres en contacten 'T KABOUTERKE
Location of 'T KABOUTERKE on the google maps. Address and contacts of 'T KABOUTERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KABOUTERKE 'T KABOUTERKE: FLETABLISSEMENTEN LAPIN BVBA | CENTRUM DRUKKERIJ | EDMOND BEERENS | WIT-GELE KRUIS | NEW STANDING HOMES

Other related companies as 'T KABOUTERKE: FLETABLISSEMENTEN LAPIN BVBA | CENTRUM DRUKKERIJ | EDMOND BEERENS | WIT-GELE KRUIS | NEW STANDING HOMES

'T KABOUTERKE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KABOUTERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02741882324. Het bedrijf 'T KABOUTERKE bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 192; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour bébés and enfants. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
De hoofdactiviteit van 'T KABOUTERKE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KABOUTERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KABOUTERKE, openstaande posities, locatie van 'T KABOUTERKE op de kaart.

'T KABOUTERKE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KABOUTERKE, company assigned to the tax number BE02741882324. The company 'T KABOUTERKE is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 192; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour bébés and enfants. List of products are Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
The main activity of 'T KABOUTERKE is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KABOUTERKE is not available. You also can look at reviews of 'T KABOUTERKE, open positions, location of 'T KABOUTERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KABOUTERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KABOUTERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KABOUTERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KABOUTERKE, employees, financial statistics.