H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE

Contactgegevens H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE REGENBOOG 11; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15400114 (+32-15400114) 15400114 (+32-15400114)

Fax (fax): +32 (63) 288-55-63 +32 (63) 288-55-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE
Products information H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE

BTW identificatienummer (tax): BE09420471191
Ondernemingsnummer: 9722320556
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Vêtements de Protection.

Product categorie (product category): Vêtements de travail and protection Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE
(Get full report from official database of BE for H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE
Addition kinds of activities for H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE

202302. Gecondenseerde, geconcentreerde en verdampte zuivelproducten | Condensed, concentrated, and evaporated milk products
13899918. Rennen, snijden en trekken van kappen, buizen en staven | Running, cutting, and pulling casings, tubes and rods
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
38210114. Magnetische idealisatie generatoren | Magnetic idealization generators

Werken bij H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Tielt, zijn we op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen voor de verschillende werven.

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE in sociale netwerken
Look for responds of H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE. Laat een reactie achter voor H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE. H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE. Leave a respond for H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE. H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE op de google maps. Adres en contacten H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE
Location of H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE on the google maps. Address and contacts of H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE

Andere gerelateerde bedrijven als come H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE: Chocolaterie Clarinette | MOULINEX-ENSERTA | ABATI | CARWASH FLIEBERG-Q8 | LA POSTE

Other related companies as H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE: Chocolaterie Clarinette | MOULINEX-ENSERTA | ABATI | CARWASH FLIEBERG-Q8 | LA POSTE

H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09420471191. Het bedrijf H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE bevindt zich op het adres: DE REGENBOOG 11; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements de travail and protection Fab. Lijst met producten zijn Produits: Vêtements de Protection..
De hoofdactiviteit van H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, openstaande posities, locatie van H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE op de kaart.

H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, company assigned to the tax number BE09420471191. The company H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE is located at the address: DE REGENBOOG 11; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements de travail and protection Fab. List of products are Produits: Vêtements de Protection..
The main activity of H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE is not available. You also can look at reviews of H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, open positions, location of H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.I.T.S. ACROTECHNOLOGIE, employees, financial statistics.