Chocolaterie Clarinette

Contactgegevens Chocolaterie Clarinette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Clarinette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Clarinette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomststraat 4; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie), België

Telefoon (phone): 09 380 14 27 (+32-09 380 14 27) 09 380 14 27 (+32-09 380 14 27)

Fax (fax): 09 380 14 27 (+32-09 380 14 27) 09 380 14 27 (+32-09 380 14 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Clarinette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Clarinette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Clarinette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Clarinette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Clarinette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Clarinette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Clarinette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Clarinette
Products information Chocolaterie Clarinette

BTW identificatienummer (tax): BE09901672363
Ondernemingsnummer: 9386138916
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 765,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Clarinette
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Clarinette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Clarinette
Addition kinds of activities for Chocolaterie Clarinette

284303. Verwerkende assistenten | Processing assistants
13219905. Fractionerende aardgas vloeistoffen | Fractionating natural gas liquids
23999910. Zitbedekkingen, auto | Seat covers, automobile
33699900. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores

Werken bij Chocolaterie Clarinette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Clarinette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Clarinette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Clarinette. Looking for open vacancies in other companies

 • Tuinier (m/v/x) Diverse Diensten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Dit is dé job voor jou, want: Je maait het gras, ruige terreinen, graslandperceeltjes, rietvegetaties, wegbermen en plantstroken en werkt alles mooi af. Je spit, schoffelt, wiedt, harkt, verwijdert afgestorven of vernielde planten, struiken en bomen en verzamelt bladeren. Je helpt mee bij het (her)aanleggen van groenzones door mee uit te meten volgens plan, planten aan te planten en te rooien, grond te zuiveren, om te spitten en te nivelleren, gras te zaaien, perken aan te leggen,... Je voert kleine technische werken uit zoals het plaatsen van omheiningen, aanleggen van verharding,… Je ruimt zwerfvuil en sluikstort. Je maakt paden langs en in openbare groenzones sneeuw- en ijzelvrij. Kortom, onderhoud en (her)aanleg van groen zit jou in de vingers.

 • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

  Regio: SLEIDINGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

 • Voltijdse medewerker charcuterie voor supermarkt te Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt in Alken zoeken we een voltijdse verko(o)p(st)er aan onze afdeling charcuterie. Je helpt de klanten verder, verpakt en versnijdt de verse vleeswaren naar wens van de klanten.

 • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

 • Chappeleggers-dekvloerleggers (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ondergronden voorbereiden/ passen en hoogtelijnen aanbrengen / dekvloeren plaatsen, isolatie onder de dekvloer plaatsen/ fgietvloeren uitvoeren

 • Technieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een TECHNIEKER. Je takenpakket zal onder meer bestaan uit storingen zelfstandig oplossen, dit zowel mechanisch als elektrisch, en preventief onderhoud. Eveneens ga je aanpassingen verrichten aan de productielijnen, deze optimaliseren en sta je in om nieuwe productielijnen mee op te bouwen.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

 • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

  Type: Vaste Job

  Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

 • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Aviko Belgium NV

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Clarinette in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Clarinette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Clarinette. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Clarinette. Chocolaterie Clarinette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Clarinette. Leave a respond for Chocolaterie Clarinette. Chocolaterie Clarinette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Clarinette op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Clarinette
Location of Chocolaterie Clarinette on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Clarinette

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Clarinette Chocolaterie Clarinette: BRIGITTE MOINEAU | Z.Z.V.K. | FE. DEHANDSCHUTTER | DANY WELTJENS | LOUIS DERESE

Other related companies as Chocolaterie Clarinette: BRIGITTE MOINEAU | Z.Z.V.K. | FE. DEHANDSCHUTTER | DANY WELTJENS | LOUIS DERESE

Chocolaterie Clarinette is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Clarinette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09901672363. Het bedrijf Chocolaterie Clarinette bevindt zich op het adres: Toekomststraat 4; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 765,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Clarinette is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Clarinette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Clarinette, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Clarinette op de kaart.

Chocolaterie Clarinette is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Clarinette, company assigned to the tax number BE09901672363. The company Chocolaterie Clarinette is located at the address: Toekomststraat 4; 9800; Deinze (Petegem-aan-de-Leie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 765,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Chocolaterie Clarinette is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Clarinette is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Clarinette, open positions, location of Chocolaterie Clarinette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Clarinette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Clarinette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Clarinette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Clarinette, employees, financial statistics.