COUTURE DOMINIQUE

Contactgegevens COUTURE DOMINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUTURE DOMINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUTURE DOMINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 521; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36470506 (+32-36470506) 36470506 (+32-36470506)

Fax (fax): +32 (3) 171-28-93 +32 (3) 171-28-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUTURE DOMINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUTURE DOMINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUTURE DOMINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUTURE DOMINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUTURE DOMINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUTURE DOMINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUTURE DOMINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUTURE DOMINIQUE
Products information COUTURE DOMINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02445251464
Ondernemingsnummer: 3006378173
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 773,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Types de Vêtements: Haute Couture.. Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants.

Product categorie (product category): Vêtements de mariage and cérémonies. Vêtements pour Dames. Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements. Vêtements pour Hommes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUTURE DOMINIQUE
(Get full report from official database of BE for COUTURE DOMINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUTURE DOMINIQUE
Addition kinds of activities for COUTURE DOMINIQUE

025300. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
726199. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
26560101. Bekers, papier: gemaakt van gekocht materiaal | Cups, paper: made from purchased material
50510219. Track spikes | Track spikes
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij COUTURE DOMINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUTURE DOMINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUTURE DOMINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUTURE DOMINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • HR Consultant m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MELLE (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Melle zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Herent, 21 uur per week (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Herent. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken en koken voor de kinderen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ARTES ROEGIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van COUTURE DOMINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of COUTURE DOMINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUTURE DOMINIQUE. Laat een reactie achter voor COUTURE DOMINIQUE. COUTURE DOMINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUTURE DOMINIQUE. Leave a respond for COUTURE DOMINIQUE. COUTURE DOMINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUTURE DOMINIQUE op de google maps. Adres en contacten COUTURE DOMINIQUE
Location of COUTURE DOMINIQUE on the google maps. Address and contacts of COUTURE DOMINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come COUTURE DOMINIQUE COUTURE DOMINIQUE: MODERN RENOVATION TECHNICS NV | Ann-Boutique | SPORTZ. VAN RUUSBROECKC. | HOGESCHOOL KAREL DE GROTE | MDP AQUATIC

Other related companies as COUTURE DOMINIQUE: MODERN RENOVATION TECHNICS NV | Ann-Boutique | SPORTZ. VAN RUUSBROECKC. | HOGESCHOOL KAREL DE GROTE | MDP AQUATIC

COUTURE DOMINIQUE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUTURE DOMINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02445251464. Het bedrijf COUTURE DOMINIQUE bevindt zich op het adres: BREDABAAN 521; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 773,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements de mariage and cérémonies. Vêtements pour Dames. Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements. Vêtements pour Hommes. Lijst met producten zijn Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Types de Vêtements: Haute Couture.. Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
De hoofdactiviteit van COUTURE DOMINIQUE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUTURE DOMINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUTURE DOMINIQUE, openstaande posities, locatie van COUTURE DOMINIQUE op de kaart.

COUTURE DOMINIQUE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUTURE DOMINIQUE, company assigned to the tax number BE02445251464. The company COUTURE DOMINIQUE is located at the address: BREDABAAN 521; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 773,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements de mariage and cérémonies. Vêtements pour Dames. Vêtements pour bébés and enfants. Vêtements. Vêtements pour Hommes. List of products are Articles de Mariage: Robes de Mariée.. Types de Vêtements: Haute Couture.. Types de Vêtements: Vêtements pour Enfants..
The main activity of COUTURE DOMINIQUE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COUTURE DOMINIQUE is not available. You also can look at reviews of COUTURE DOMINIQUE, open positions, location of COUTURE DOMINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUTURE DOMINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUTURE DOMINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUTURE DOMINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUTURE DOMINIQUE, employees, financial statistics.