BRUIDSBOETIEK AZZURRO

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BRUIDSBOETIEK AZZURRO
Private companiesHealth Services • BRUIDSBOETIEK AZZURRO

Contactgegevens BRUIDSBOETIEK AZZURRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUIDSBOETIEK AZZURRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUIDSBOETIEK AZZURRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELLESTRAAT 76; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59804641 (+32-59804641) 59804641 (+32-59804641)

Fax (fax): +32 (16) 446-81-20 +32 (16) 446-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUIDSBOETIEK AZZURRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUIDSBOETIEK AZZURRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUIDSBOETIEK AZZURRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUIDSBOETIEK AZZURRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUIDSBOETIEK AZZURRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUIDSBOETIEK AZZURRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUIDSBOETIEK AZZURRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUIDSBOETIEK AZZURRO
Products information BRUIDSBOETIEK AZZURRO

BTW identificatienummer (tax): BE06175659179
Ondernemingsnummer: 8105682373
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Articles de Mariage: Robes de Mariée.

Product categorie (product category): Vêtements de mariage and cérémonies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUIDSBOETIEK AZZURRO
(Get full report from official database of BE for BRUIDSBOETIEK AZZURRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUIDSBOETIEK AZZURRO
Addition kinds of activities for BRUIDSBOETIEK AZZURRO

244900. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
369900. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
769999. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
32690400. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction

Werken bij BRUIDSBOETIEK AZZURRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUIDSBOETIEK AZZURRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUIDSBOETIEK AZZURRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUIDSBOETIEK AZZURRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: SBARRO

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Taken bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa). mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten…) het proper houden van je werkpost, helpen bij de afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

Zoek naar antwoorden van BRUIDSBOETIEK AZZURRO in sociale netwerken
Look for responds of BRUIDSBOETIEK AZZURRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUIDSBOETIEK AZZURRO. Laat een reactie achter voor BRUIDSBOETIEK AZZURRO. BRUIDSBOETIEK AZZURRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUIDSBOETIEK AZZURRO. Leave a respond for BRUIDSBOETIEK AZZURRO. BRUIDSBOETIEK AZZURRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUIDSBOETIEK AZZURRO op de google maps. Adres en contacten BRUIDSBOETIEK AZZURRO
Location of BRUIDSBOETIEK AZZURRO on the google maps. Address and contacts of BRUIDSBOETIEK AZZURRO

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUIDSBOETIEK AZZURRO BRUIDSBOETIEK AZZURRO: MARCEL DRIES | PROTEC | Collins G | GARAGE ROEKENS | MARIE STREEL

Other related companies as BRUIDSBOETIEK AZZURRO: MARCEL DRIES | PROTEC | Collins G | GARAGE ROEKENS | MARIE STREEL

BRUIDSBOETIEK AZZURRO is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUIDSBOETIEK AZZURRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06175659179. Het bedrijf BRUIDSBOETIEK AZZURRO bevindt zich op het adres: KAPELLESTRAAT 76; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements de mariage and cérémonies. Lijst met producten zijn Articles de Mariage: Robes de Mariée..
De hoofdactiviteit van BRUIDSBOETIEK AZZURRO is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUIDSBOETIEK AZZURRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUIDSBOETIEK AZZURRO, openstaande posities, locatie van BRUIDSBOETIEK AZZURRO op de kaart.

BRUIDSBOETIEK AZZURRO is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUIDSBOETIEK AZZURRO, company assigned to the tax number BE06175659179. The company BRUIDSBOETIEK AZZURRO is located at the address: KAPELLESTRAAT 76; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements de mariage and cérémonies. List of products are Articles de Mariage: Robes de Mariée..
The main activity of BRUIDSBOETIEK AZZURRO is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUIDSBOETIEK AZZURRO is not available. You also can look at reviews of BRUIDSBOETIEK AZZURRO, open positions, location of BRUIDSBOETIEK AZZURRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUIDSBOETIEK AZZURRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUIDSBOETIEK AZZURRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUIDSBOETIEK AZZURRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUIDSBOETIEK AZZURRO, employees, financial statistics.