ROLAND ANSEEUW

Contactgegevens ROLAND ANSEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLAND ANSEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLAND ANSEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGGESTRAAT 22; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51701420 (+32-51701420) 51701420 (+32-51701420)

Fax (fax): +32 (2) 386-49-71 +32 (2) 386-49-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLAND ANSEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLAND ANSEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLAND ANSEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLAND ANSEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLAND ANSEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLAND ANSEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLAND ANSEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLAND ANSEEUW
Products information ROLAND ANSEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE09027435302
Ondernemingsnummer: 3986633300
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ROLAND ANSEEUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLAND ANSEEUW
(Get full report from official database of BE for ROLAND ANSEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLAND ANSEEUW
Addition kinds of activities for ROLAND ANSEEUW

3111. Leren looien en afwerken | Leather tanning and finishing
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
23539900. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
51819903. Portier | Porter
62210000. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij ROLAND ANSEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLAND ANSEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLAND ANSEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLAND ANSEEUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

    Type: Studentenjob

    assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STERKERAVEN

    Type: Vaste Job

    Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken voor ons filiaal te Deurne een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ROLAND ANSEEUW in sociale netwerken
Look for responds of ROLAND ANSEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLAND ANSEEUW. Laat een reactie achter voor ROLAND ANSEEUW. ROLAND ANSEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLAND ANSEEUW. Leave a respond for ROLAND ANSEEUW. ROLAND ANSEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLAND ANSEEUW op de google maps. Adres en contacten ROLAND ANSEEUW
Location of ROLAND ANSEEUW on the google maps. Address and contacts of ROLAND ANSEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLAND ANSEEUW ROLAND ANSEEUW: Outilac S.A. | LAMBERT HOMMERS | A.B.S. Belgium NV | JEAN ROGGEN | S.E.B.Vinckier

Other related companies as ROLAND ANSEEUW: Outilac S.A. | LAMBERT HOMMERS | A.B.S. Belgium NV | JEAN ROGGEN | S.E.B.Vinckier

ROLAND ANSEEUW is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLAND ANSEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09027435302. Het bedrijf ROLAND ANSEEUW bevindt zich op het adres: BRUGGESTRAAT 22; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in ROLAND ANSEEUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLAND ANSEEUW is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLAND ANSEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLAND ANSEEUW, openstaande posities, locatie van ROLAND ANSEEUW op de kaart.

ROLAND ANSEEUW is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLAND ANSEEUW, company assigned to the tax number BE09027435302. The company ROLAND ANSEEUW is located at the address: BRUGGESTRAAT 22; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vétérinaires. Products created in ROLAND ANSEEUW were not found.
The main activity of ROLAND ANSEEUW is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLAND ANSEEUW is not available. You also can look at reviews of ROLAND ANSEEUW, open positions, location of ROLAND ANSEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLAND ANSEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLAND ANSEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLAND ANSEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLAND ANSEEUW, employees, financial statistics.