GUIDO VANDERSTRAETEN

Contactgegevens GUIDO VANDERSTRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO VANDERSTRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO VANDERSTRAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONNEVELDWEG 50; 3830; WELLEN, België

Telefoon (phone): 11377701 (+32-11377701) 11377701 (+32-11377701)

Fax (fax): +32 (82) 670-72-54 +32 (82) 670-72-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO VANDERSTRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO VANDERSTRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO VANDERSTRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO VANDERSTRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO VANDERSTRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO VANDERSTRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO VANDERSTRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO VANDERSTRAETEN
Products information GUIDO VANDERSTRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE05752960205
Ondernemingsnummer: 5842773437
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos.

Product categorie (product category): Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO VANDERSTRAETEN
(Get full report from official database of BE for GUIDO VANDERSTRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO VANDERSTRAETEN
Addition kinds of activities for GUIDO VANDERSTRAETEN

2342. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
278901. Display montage | Display mounting
482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
16299904. Stapelbedrijf | Pile driving contractor
32720316. Stappen, prefab beton | Steps, prefabricated concrete
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers
51430101. Melk en room, vloeistof | Milk and cream, fluid
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh
87420303. Merchandising consultant | Merchandising consultant
95319902. Behuisingsbureau, overheid | Housing agency, government

Werken bij GUIDO VANDERSTRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO VANDERSTRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO VANDERSTRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO VANDERSTRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van GUIDO VANDERSTRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO VANDERSTRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO VANDERSTRAETEN. Laat een reactie achter voor GUIDO VANDERSTRAETEN. GUIDO VANDERSTRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO VANDERSTRAETEN. Leave a respond for GUIDO VANDERSTRAETEN. GUIDO VANDERSTRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO VANDERSTRAETEN op de google maps. Adres en contacten GUIDO VANDERSTRAETEN
Location of GUIDO VANDERSTRAETEN on the google maps. Address and contacts of GUIDO VANDERSTRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO VANDERSTRAETEN GUIDO VANDERSTRAETEN: G. SECURITY | AUTOMOB.CL.FAMENNE-BAYARD | van der Linden d'Hooghvorst Adrien | MTA Consulting B.V.B.A. | Institut d'Informatique St-Louis

Other related companies as GUIDO VANDERSTRAETEN: G. SECURITY | AUTOMOB.CL.FAMENNE-BAYARD | van der Linden d'Hooghvorst Adrien | MTA Consulting B.V.B.A. | Institut d'Informatique St-Louis

GUIDO VANDERSTRAETEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO VANDERSTRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752960205. Het bedrijf GUIDO VANDERSTRAETEN bevindt zich op het adres: ZONNEVELDWEG 50; 3830; WELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos..
De hoofdactiviteit van GUIDO VANDERSTRAETEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO VANDERSTRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO VANDERSTRAETEN, openstaande posities, locatie van GUIDO VANDERSTRAETEN op de kaart.

GUIDO VANDERSTRAETEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO VANDERSTRAETEN, company assigned to the tax number BE05752960205. The company GUIDO VANDERSTRAETEN is located at the address: ZONNEVELDWEG 50; 3830; WELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vélos. Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Vélos..
The main activity of GUIDO VANDERSTRAETEN is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO VANDERSTRAETEN is not available. You also can look at reviews of GUIDO VANDERSTRAETEN, open positions, location of GUIDO VANDERSTRAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO VANDERSTRAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO VANDERSTRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO VANDERSTRAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO VANDERSTRAETEN, employees, financial statistics.