GARAGE DE COCK-VERHAEGEN

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • GARAGE DE COCK-VERHAEGEN
Private companiesBusiness Services • GARAGE DE COCK-VERHAEGEN

Contactgegevens GARAGE DE COCK-VERHAEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DE COCK-VERHAEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DE COCK-VERHAEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 247; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 53773167 (+32-53773167) 53773167 (+32-53773167)

Fax (fax): +32 (11) 145-45-68 +32 (11) 145-45-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DE COCK-VERHAEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DE COCK-VERHAEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DE COCK-VERHAEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DE COCK-VERHAEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DE COCK-VERHAEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DE COCK-VERHAEGEN
Products information GARAGE DE COCK-VERHAEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE03620513916
Ondernemingsnummer: 4496948242
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 605,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Nissan.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles. Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DE COCK-VERHAEGEN
(Get full report from official database of BE for GARAGE DE COCK-VERHAEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DE COCK-VERHAEGEN
Addition kinds of activities for GARAGE DE COCK-VERHAEGEN

3861. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
22111215. tijken | Tickings
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij GARAGE DE COCK-VERHAEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DE COCK-VERHAEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DE COCK-VERHAEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DE COCK-VERHAEGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Chauffeur(s) CE (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Hoogstraten zijn we op zoek naar chauffeur(s) CE voor het vervoeren van bouwmaterialen. Je hebt normale daguren. Je werkt met de kraan dus ervaring is hier een vereiste. Na interimperiode kijg je een vast contract.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Poederlakker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande keukendeuren en tafels maakt, zijn wij op zoek naar een poederlakker MDF regio Herentals.  Als poederlakker word je tewerkgesteld in de lakstraat voor :  het lakken van MDF keukendeuren. het manueel instellen van de machine. onderhoud aan de machine uit te voeren. kleine storingen op te lossen. het lakproces te optimaliseren. 

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DE COCK-VERHAEGEN in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DE COCK-VERHAEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DE COCK-VERHAEGEN. Laat een reactie achter voor GARAGE DE COCK-VERHAEGEN. GARAGE DE COCK-VERHAEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DE COCK-VERHAEGEN. Leave a respond for GARAGE DE COCK-VERHAEGEN. GARAGE DE COCK-VERHAEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DE COCK-VERHAEGEN op de google maps. Adres en contacten GARAGE DE COCK-VERHAEGEN
Location of GARAGE DE COCK-VERHAEGEN on the google maps. Address and contacts of GARAGE DE COCK-VERHAEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DE COCK-VERHAEGEN GARAGE DE COCK-VERHAEGEN: ELEKTRO DE BAES | Creane | A.A. ELOCKDEPANNE | A.M.B. Consultant | Waregem

Other related companies as GARAGE DE COCK-VERHAEGEN: ELEKTRO DE BAES | Creane | A.A. ELOCKDEPANNE | A.M.B. Consultant | Waregem

GARAGE DE COCK-VERHAEGEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03620513916. Het bedrijf GARAGE DE COCK-VERHAEGEN bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 247; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 605,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Nissan..
De hoofdactiviteit van GARAGE DE COCK-VERHAEGEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DE COCK-VERHAEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, openstaande posities, locatie van GARAGE DE COCK-VERHAEGEN op de kaart.

GARAGE DE COCK-VERHAEGEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, company assigned to the tax number BE03620513916. The company GARAGE DE COCK-VERHAEGEN is located at the address: GROTE BAAN 247; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 605,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin.. Marques de Voitures: Nissan..
The main activity of GARAGE DE COCK-VERHAEGEN is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DE COCK-VERHAEGEN is not available. You also can look at reviews of GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, open positions, location of GARAGE DE COCK-VERHAEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DE COCK-VERHAEGEN, employees, financial statistics.