JOLEDI VC MORTSEL

Contactgegevens JOLEDI VC MORTSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOLEDI VC MORTSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOLEDI VC MORTSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CORNELIS DE HERDTSTRAAT 5; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34406355 (+32-34406355) 34406355 (+32-34406355)

Fax (fax): +32 (87) 383-80-33 +32 (87) 383-80-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOLEDI VC MORTSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOLEDI VC MORTSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOLEDI VC MORTSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOLEDI VC MORTSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOLEDI VC MORTSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOLEDI VC MORTSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOLEDI VC MORTSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOLEDI VC MORTSEL
Products information JOLEDI VC MORTSEL

BTW identificatienummer (tax): BE07060058593
Ondernemingsnummer: 4898773193
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOLEDI VC MORTSEL
(Get full report from official database of BE for JOLEDI VC MORTSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOLEDI VC MORTSEL
Addition kinds of activities for JOLEDI VC MORTSEL

531199. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
22510000. Vrouwenschoenen, behalve sokken | Women's hosiery, except socks
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
48320106. Evangelie | Gospel
73190200. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
76310100. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services

Werken bij JOLEDI VC MORTSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOLEDI VC MORTSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOLEDI VC MORTSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOLEDI VC MORTSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van JOLEDI VC MORTSEL in sociale netwerken
Look for responds of JOLEDI VC MORTSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOLEDI VC MORTSEL. Laat een reactie achter voor JOLEDI VC MORTSEL. JOLEDI VC MORTSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOLEDI VC MORTSEL. Leave a respond for JOLEDI VC MORTSEL. JOLEDI VC MORTSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOLEDI VC MORTSEL op de google maps. Adres en contacten JOLEDI VC MORTSEL
Location of JOLEDI VC MORTSEL on the google maps. Address and contacts of JOLEDI VC MORTSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JOLEDI VC MORTSEL JOLEDI VC MORTSEL: FA. PUTZEYS | PUYPE LUC BVBA | LOCAMAT | Op de Beeck H BVBA | UNION PROFESSIONNELLE DES BOUCHERS ET CHARCUTIERS DE NAMUR

Other related companies as JOLEDI VC MORTSEL: FA. PUTZEYS | PUYPE LUC BVBA | LOCAMAT | Op de Beeck H BVBA | UNION PROFESSIONNELLE DES BOUCHERS ET CHARCUTIERS DE NAMUR

JOLEDI VC MORTSEL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOLEDI VC MORTSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07060058593. Het bedrijf JOLEDI VC MORTSEL bevindt zich op het adres: CORNELIS DE HERDTSTRAAT 5; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van JOLEDI VC MORTSEL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOLEDI VC MORTSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOLEDI VC MORTSEL, openstaande posities, locatie van JOLEDI VC MORTSEL op de kaart.

JOLEDI VC MORTSEL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOLEDI VC MORTSEL, company assigned to the tax number BE07060058593. The company JOLEDI VC MORTSEL is located at the address: CORNELIS DE HERDTSTRAAT 5; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of JOLEDI VC MORTSEL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JOLEDI VC MORTSEL is not available. You also can look at reviews of JOLEDI VC MORTSEL, open positions, location of JOLEDI VC MORTSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOLEDI VC MORTSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOLEDI VC MORTSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOLEDI VC MORTSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOLEDI VC MORTSEL, employees, financial statistics.