JIPTJAN KB BRUGGE

Contactgegevens JIPTJAN KB BRUGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JIPTJAN KB BRUGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JIPTJAN KB BRUGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): URSELSEWEG 13; 9910; KNESSELARE, België

Telefoon (phone): 93746106 (+32-93746106) 93746106 (+32-93746106)

Fax (fax): +32 (87) 398-32-89 +32 (87) 398-32-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JIPTJAN KB BRUGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JIPTJAN KB BRUGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JIPTJAN KB BRUGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JIPTJAN KB BRUGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JIPTJAN KB BRUGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JIPTJAN KB BRUGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JIPTJAN KB BRUGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JIPTJAN KB BRUGGE
Products information JIPTJAN KB BRUGGE

BTW identificatienummer (tax): BE02174713134
Ondernemingsnummer: 8096069335
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 119,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Kick-Boxing.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JIPTJAN KB BRUGGE
(Get full report from official database of BE for JIPTJAN KB BRUGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JIPTJAN KB BRUGGE
Addition kinds of activities for JIPTJAN KB BRUGGE

254201. Postkasten, postrekken en aanverwante producten | Postal lock boxes, mail racks, and related products
23960205. Schouderriem, voor ondergoed van vrouwen | Shoulder straps, for women's underwear
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
35799904. Dating en nummering apparaten | Dating and numbering devices
50919910. Wax, sport | Wax, sports

Werken bij JIPTJAN KB BRUGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JIPTJAN KB BRUGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JIPTJAN KB BRUGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JIPTJAN KB BRUGGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • Schoolverlaters welkom bij Volvo Group Belgium (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Group Belgium werft productiemedewerkers en orderpickers aan , er is een snelle opstart voorzien. Contacteer ons voor meer info!

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Ervaren metser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van JIPTJAN KB BRUGGE in sociale netwerken
Look for responds of JIPTJAN KB BRUGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JIPTJAN KB BRUGGE. Laat een reactie achter voor JIPTJAN KB BRUGGE. JIPTJAN KB BRUGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JIPTJAN KB BRUGGE. Leave a respond for JIPTJAN KB BRUGGE. JIPTJAN KB BRUGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JIPTJAN KB BRUGGE op de google maps. Adres en contacten JIPTJAN KB BRUGGE
Location of JIPTJAN KB BRUGGE on the google maps. Address and contacts of JIPTJAN KB BRUGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come JIPTJAN KB BRUGGE JIPTJAN KB BRUGGE: BBL | BENNY & HILDE | DEKKERS | MAURITIUS VAN DAELE | Wauthy Mireille

Other related companies as JIPTJAN KB BRUGGE: BBL | BENNY & HILDE | DEKKERS | MAURITIUS VAN DAELE | Wauthy Mireille

JIPTJAN KB BRUGGE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JIPTJAN KB BRUGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02174713134. Het bedrijf JIPTJAN KB BRUGGE bevindt zich op het adres: URSELSEWEG 13; 9910; KNESSELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 119,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Kick-Boxing..
De hoofdactiviteit van JIPTJAN KB BRUGGE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JIPTJAN KB BRUGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JIPTJAN KB BRUGGE, openstaande posities, locatie van JIPTJAN KB BRUGGE op de kaart.

JIPTJAN KB BRUGGE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JIPTJAN KB BRUGGE, company assigned to the tax number BE02174713134. The company JIPTJAN KB BRUGGE is located at the address: URSELSEWEG 13; 9910; KNESSELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 119,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Kick-Boxing..
The main activity of JIPTJAN KB BRUGGE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JIPTJAN KB BRUGGE is not available. You also can look at reviews of JIPTJAN KB BRUGGE, open positions, location of JIPTJAN KB BRUGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JIPTJAN KB BRUGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JIPTJAN KB BRUGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JIPTJAN KB BRUGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JIPTJAN KB BRUGGE, employees, financial statistics.