J.C. M.J.C. COUILLET

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • J.C. M.J.C. COUILLET
Private companiesAgricultural Services • J.C. M.J.C. COUILLET

Contactgegevens J.C. M.J.C. COUILLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. M.J.C. COUILLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. M.J.C. COUILLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DES PORIONS 4B28; 6061; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71327883 (+32-71327883) 71327883 (+32-71327883)

Fax (fax): +32 (16) 448-80-91 +32 (16) 448-80-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. M.J.C. COUILLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. M.J.C. COUILLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. M.J.C. COUILLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. M.J.C. COUILLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. M.J.C. COUILLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. M.J.C. COUILLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. M.J.C. COUILLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. M.J.C. COUILLET
Products information J.C. M.J.C. COUILLET

BTW identificatienummer (tax): BE06680480957
Ondernemingsnummer: 9170806884
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. M.J.C. COUILLET
(Get full report from official database of BE for J.C. M.J.C. COUILLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. M.J.C. COUILLET
Addition kinds of activities for J.C. M.J.C. COUILLET

07110000. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
38250203. audiometers | Audiometers
61530200. Factoring diensten | Factoring services
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning

Werken bij J.C. M.J.C. COUILLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. M.J.C. COUILLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. M.J.C. COUILLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. M.J.C. COUILLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • KASSABEDIENDE - M/V (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel in de regio van Oudenaarde zijn we op zoek naar een kassabediende. Taken ? Bestellingen opnemen bij de klanten Bestelling doorgeven en correcte vragen stellen Betalingen ontvangen Je werkt deeltijds 19uur per week dit in 3 dagen.

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

Zoek naar antwoorden van J.C. M.J.C. COUILLET in sociale netwerken
Look for responds of J.C. M.J.C. COUILLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. M.J.C. COUILLET. Laat een reactie achter voor J.C. M.J.C. COUILLET. J.C. M.J.C. COUILLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. M.J.C. COUILLET. Leave a respond for J.C. M.J.C. COUILLET. J.C. M.J.C. COUILLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. M.J.C. COUILLET op de google maps. Adres en contacten J.C. M.J.C. COUILLET
Location of J.C. M.J.C. COUILLET on the google maps. Address and contacts of J.C. M.J.C. COUILLET

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. M.J.C. COUILLET J.C. M.J.C. COUILLET: HUIS ERIK'S | Verellen G | BULO DE RIETZANG | ELECTRO BOBINAGE | Christiaens Computer Service

Other related companies as J.C. M.J.C. COUILLET: HUIS ERIK'S | Verellen G | BULO DE RIETZANG | ELECTRO BOBINAGE | Christiaens Computer Service

J.C. M.J.C. COUILLET is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. M.J.C. COUILLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06680480957. Het bedrijf J.C. M.J.C. COUILLET bevindt zich op het adres: PLACE DES PORIONS 4B28; 6061; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 397,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van J.C. M.J.C. COUILLET is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. M.J.C. COUILLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. M.J.C. COUILLET, openstaande posities, locatie van J.C. M.J.C. COUILLET op de kaart.

J.C. M.J.C. COUILLET is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. M.J.C. COUILLET, company assigned to the tax number BE06680480957. The company J.C. M.J.C. COUILLET is located at the address: PLACE DES PORIONS 4B28; 6061; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 397,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of J.C. M.J.C. COUILLET is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. M.J.C. COUILLET is not available. You also can look at reviews of J.C. M.J.C. COUILLET, open positions, location of J.C. M.J.C. COUILLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. M.J.C. COUILLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. M.J.C. COUILLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. M.J.C. COUILLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. M.J.C. COUILLET, employees, financial statistics.