J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU

Contactgegevens J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU FRAITY 60; 7320; BERNISSART, België

Telefoon (phone): 69577239 (+32-69577239) 69577239 (+32-69577239)

Fax (fax): +32 (59) 721-60-35 +32 (59) 721-60-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU
Products information J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU

BTW identificatienummer (tax): BE09048583984
Ondernemingsnummer: 9427337646
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU
(Get full report from official database of BE for J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU
Addition kinds of activities for J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU

331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
25140301. Kribben: metaal | Cribs: metal
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
34310000. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
38429901. Plakband en pleisters, medicijn of niet-medicijn | Adhesive tape and plasters, medicated or non-medicated
39310119. Pijpen, orgaan | Pipes, organ
42260101. Olie- en benzine opslaggrotten te huur | Oil and gasoline storage caverns for hire
82999917. Beroepsbegeleiding | Vocational counseling

Werken bij J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoudstechnieker gezocht voor onze klant een drukkerij gelegen te Mechelen. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor: Omschrijving : stipt uitvoeren van de dagelijkse , wekelijkse, maandelijkse onderhoudslijsten, van de verschillende productielijnen, randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine elektrische en mechanische herstellingen aan de productielijnen , randapparatuur en gebouwen. De onderhoudstechnieker staat onder rechtstreeks gezag van de technisch directeur , en de hoofddrukkers van de verschillende ploegen. Taken : Stipt uitvoeren van de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse onderhoudslijsten van de CTP-lijn, rotatie 6,7 en 8 , randapparatuur en gebouwen. Uitvoeren van kleine herstellingen aan de productieapparatuur en gebouwen. Zuiver houden van de pers en de werkomgeving, tot het bekomen van een veilige en aangename werkomgeving. Werkwijze : Dagelijks wordt er eerst , op elke productieplaats nagegaan of er geen defecten opgetreden zijn die eerst onze aandacht vereisen om de productiekwaliteit en de productiviteit te garanderen. Herstellingen worden uitgevoerd , in onderling overleg met de hoofddrukker en drukker en de technisch directeur, om een minimum aan productie te verliezen. Er wordt getracht om zo weinig mogelijk persstilstanden te veroorzaken en om zoveel mogelijk herstellingen , onderhoud uit te voeren tijdens deze noodzakelijke stops. Er zijn 6 onderhoudsschema's voor de verschillende afdelingen of productielijnen. Er wordt getracht dagelijks één van deze 6 lijsten af te werken. Punten die dagelijks dienen gecontroleerd op de verschillende lijsten worden hierdoor niet uit het oog verloren. Maandag wordt het onderhoudsschema van de CTP platenafdeling afgewerkt. Dinsdag deze van druklijn R6 Woensdag deze van druklijn R7 Donderdag deze van druklijn R8 Vrijdag deze van randapparatuur en gebouwen. Dagelijks wordt de technisch directeur geïnformeerd over de openstaande technische defecten of van de onderhoudsschema's die niet of niet volledig werden uitgevoerd. De onderhoudstechnieker heeft een relatief grote zelfstandigheid van werken (= heeft de mogelijkheid zich te verstoppen of praatjes te slaan met iedereen). Wij hechten er belang aan dat de onderhoudstechnieker zich optimaal inzet en zijn taak ter harte neemt. Indien nodig zal de onderhoudstechnieker meehelpen aan de pers : opschudden van brochures , katernen, pallets omstapelen,…

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Assistant -Shopmanager+ Assistant -B2B Manager M/V Computer Checkpoint Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COMPUTER CHECKPOINT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste Assistant-shopmanager die tevens ook de B2B Manager zal assisteren voor regio Gent. Als Assistant-Shopmanager ben je de rechterhand van de Shopmanagers van de filialen te Gent zijnde Oostakker en Sint-Denijs-Westrem. Bij afwezigheid van de Shopmanager, zorg je voor de taakverdeling en praktische zaken van de winkel. Je vindt het belangrijk dat de winkel er piekpijn uit ziet en elk lid van het verkoopsteam op de hoogte is van de meest recente promoties en acties van Telenet, Eneco, Apple, HP en alle andere merken. Je bent, samen met de Shopmanagers, de drijvende kracht voor de commerciële en financiële resultaten van de winkel. Je laat geen klant naar buiten gaan zonder dat hij/zij uitstekend werd geholpen. Jouw collega's kunnen bij jou terecht indien er escallaties zouden zijn of indien ze vragen hebben over de producten en diensten. Je zal een aantal administratieve taken uitvoeren, maar staat net zoals je filiaalverantwoordelijke steeds naast je teamleden mee in de verkoop. Het grootste deel van je takenpakket bestaat dan ook uit zelf mee verkopen want jouw hart gaat sneller slaan van verkopen.Je communiceert op een duidelijke manier met de zaakvoerder en je team! Als Assistant-B2B Manager ben je tevens de rechterhand van de B2B Manager voor onze zakelijke klanten en scholen regio Gent. Je maakt afspraken met de zaakvoerders mbt telecom, energie of it projecten en doet ook aan prospectie. Dit alles in samenspraakt met de B2B Manager.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • Accountmanager JongeRaaf/SterkeRaaf (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Werfreserve

    JongeRaven/SterkeRaven is een selectiekantoor met een eigen filosofie, gespecialiseerd in commerciële jobs, en heeft een steeds groeiend cliënteel. Check onze website voor actuele interessante en uitdagende functies. Meld je enkel bij ons aan indien je je herkent in het profiel van de JongeRaaf/SterkeRaaf.

Zoek naar antwoorden van J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU in sociale netwerken
Look for responds of J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU. Laat een reactie achter voor J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU. J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU. Leave a respond for J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU. J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU op de google maps. Adres en contacten J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU
Location of J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU on the google maps. Address and contacts of J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU: Arcatech SA | Almaplast NV | DECORATIE CLAES PASCAL | Parketwerken Van de Brande BVBA | CHARLES DE KEYSER

Other related companies as J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU: Arcatech SA | Almaplast NV | DECORATIE CLAES PASCAL | Parketwerken Van de Brande BVBA | CHARLES DE KEYSER

J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09048583984. Het bedrijf J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU bevindt zich op het adres: RUE DU FRAITY 60; 7320; BERNISSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, openstaande posities, locatie van J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU op de kaart.

J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, company assigned to the tax number BE09048583984. The company J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU is located at the address: RUE DU FRAITY 60; 7320; BERNISSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU is not available. You also can look at reviews of J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, open positions, location of J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. KOKURYUKAI JU-JITSU, employees, financial statistics.