IEPERSE BADMINTONCLUB

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • IEPERSE BADMINTONCLUB
Private companiesBusiness Services • IEPERSE BADMINTONCLUB

Contactgegevens IEPERSE BADMINTONCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IEPERSE BADMINTONCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

IEPERSE BADMINTONCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRY DUNANTLAAN 5; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57205630 (+32-57205630) 57205630 (+32-57205630)

Fax (fax): +32 (63) 378-94-94 +32 (63) 378-94-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IEPERSE BADMINTONCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IEPERSE BADMINTONCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IEPERSE BADMINTONCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IEPERSE BADMINTONCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IEPERSE BADMINTONCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IEPERSE BADMINTONCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IEPERSE BADMINTONCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IEPERSE BADMINTONCLUB
Products information IEPERSE BADMINTONCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE01562500000
Ondernemingsnummer: 6520355224
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Types de Clubs: Badminton.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IEPERSE BADMINTONCLUB
(Get full report from official database of BE for IEPERSE BADMINTONCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor IEPERSE BADMINTONCLUB
Addition kinds of activities for IEPERSE BADMINTONCLUB

502301. Keukengerei | Kitchenware
762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
23410200. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
32110304. Structurele glas | Structural glass
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
34999909. Drainproppen, magnetisch | Drain plugs, magnetic
35810102. Mechanismen voor muntmachines | Mechanisms for coin-operated machines
51999917. Kaarten en grafieken | Maps and charts
94110404. Administratie van educatieve programma's, lokale overheid | Administration of educational programs, local government

Werken bij IEPERSE BADMINTONCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IEPERSE BADMINTONCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IEPERSE BADMINTONCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IEPERSE BADMINTONCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • LESGEVER KLEUTERZWEMMEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks kleuterzwemmen op vrijdag (start 9/11) van 13:45-14:45uur in Maldegem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van IEPERSE BADMINTONCLUB in sociale netwerken
Look for responds of IEPERSE BADMINTONCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor IEPERSE BADMINTONCLUB. Laat een reactie achter voor IEPERSE BADMINTONCLUB. IEPERSE BADMINTONCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IEPERSE BADMINTONCLUB. Leave a respond for IEPERSE BADMINTONCLUB. IEPERSE BADMINTONCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IEPERSE BADMINTONCLUB op de google maps. Adres en contacten IEPERSE BADMINTONCLUB
Location of IEPERSE BADMINTONCLUB on the google maps. Address and contacts of IEPERSE BADMINTONCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come IEPERSE BADMINTONCLUB IEPERSE BADMINTONCLUB: I.M.C. | Colibri | AU VAISSELIER | Elegance | Thiry J

Other related companies as IEPERSE BADMINTONCLUB: I.M.C. | Colibri | AU VAISSELIER | Elegance | Thiry J

IEPERSE BADMINTONCLUB is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IEPERSE BADMINTONCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01562500000. Het bedrijf IEPERSE BADMINTONCLUB bevindt zich op het adres: HENRY DUNANTLAAN 5; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 326,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Badminton..
De hoofdactiviteit van IEPERSE BADMINTONCLUB is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IEPERSE BADMINTONCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IEPERSE BADMINTONCLUB, openstaande posities, locatie van IEPERSE BADMINTONCLUB op de kaart.

IEPERSE BADMINTONCLUB is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is IEPERSE BADMINTONCLUB, company assigned to the tax number BE01562500000. The company IEPERSE BADMINTONCLUB is located at the address: HENRY DUNANTLAAN 5; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 326,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Badminton..
The main activity of IEPERSE BADMINTONCLUB is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IEPERSE BADMINTONCLUB is not available. You also can look at reviews of IEPERSE BADMINTONCLUB, open positions, location of IEPERSE BADMINTONCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IEPERSE BADMINTONCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IEPERSE BADMINTONCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IEPERSE BADMINTONCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IEPERSE BADMINTONCLUB, employees, financial statistics.