H.C. LA RAQUETTE

Contactgegevens H.C. LA RAQUETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.C. LA RAQUETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.C. LA RAQUETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE BRUXELLES 400; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10225153 (+32-10225153) 10225153 (+32-10225153)

Fax (fax): +32 (55) 744-99-62 +32 (55) 744-99-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.C. LA RAQUETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.C. LA RAQUETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.C. LA RAQUETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.C. LA RAQUETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.C. LA RAQUETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.C. LA RAQUETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.C. LA RAQUETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.C. LA RAQUETTE
Products information H.C. LA RAQUETTE

BTW identificatienummer (tax): BE01317779541
Ondernemingsnummer: 1420776367
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Hockey.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.C. LA RAQUETTE
(Get full report from official database of BE for H.C. LA RAQUETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.C. LA RAQUETTE
Addition kinds of activities for H.C. LA RAQUETTE

205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
206102. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
20350203. Vruchten, gepekeld | Fruits, pickled
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
32969903. Dakbedekkingmatten, minerale wol | Roofing mats, mineral wool
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
35319905. Chip spreaders, zelfrijdend | Chip spreaders, self-propelled
50390102. Mobiele huizen | Mobile homes
86419901. Booster club | Booster club

Werken bij H.C. LA RAQUETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.C. LA RAQUETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.C. LA RAQUETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.C. LA RAQUETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Adegem zijn we op zoek naar een verantwoordelijk persoon die de functie van ploegbaas grondwerken/betonwerken op zich wilt nemen. De onderneming doet algemene bouwwerken van herstellingen tot nieuwbouw en renovatie.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Dakwerker platte daken (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal als dakwerker instaan voor het plaatsen van platte daken. Je plaatst asfalt, EPDM en PVC. Je gaat mee met een team op verplaatsing, dit met andere arbeiders en een chef.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van H.C. LA RAQUETTE in sociale netwerken
Look for responds of H.C. LA RAQUETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.C. LA RAQUETTE. Laat een reactie achter voor H.C. LA RAQUETTE. H.C. LA RAQUETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.C. LA RAQUETTE. Leave a respond for H.C. LA RAQUETTE. H.C. LA RAQUETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.C. LA RAQUETTE op de google maps. Adres en contacten H.C. LA RAQUETTE
Location of H.C. LA RAQUETTE on the google maps. Address and contacts of H.C. LA RAQUETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come H.C. LA RAQUETTE H.C. LA RAQUETTE: LUC PEETERS | BEVERLY | Software Developments NV | Trybou Maurice en Kinderen | SUPERCONFEX

Other related companies as H.C. LA RAQUETTE: LUC PEETERS | BEVERLY | Software Developments NV | Trybou Maurice en Kinderen | SUPERCONFEX

H.C. LA RAQUETTE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.C. LA RAQUETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01317779541. Het bedrijf H.C. LA RAQUETTE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE BRUXELLES 400; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Hockey..
De hoofdactiviteit van H.C. LA RAQUETTE is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.C. LA RAQUETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.C. LA RAQUETTE, openstaande posities, locatie van H.C. LA RAQUETTE op de kaart.

H.C. LA RAQUETTE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.C. LA RAQUETTE, company assigned to the tax number BE01317779541. The company H.C. LA RAQUETTE is located at the address: CHAUSS?E DE BRUXELLES 400; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Hockey..
The main activity of H.C. LA RAQUETTE is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of H.C. LA RAQUETTE is not available. You also can look at reviews of H.C. LA RAQUETTE, open positions, location of H.C. LA RAQUETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.C. LA RAQUETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.C. LA RAQUETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.C. LA RAQUETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.C. LA RAQUETTE, employees, financial statistics.