H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?

Contactgegevens H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. GABRIEL EMILE LEBON 2; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26725106 (+32-26725106) 26725106 (+32-26725106)

Fax (fax): +32 (53) 447-43-10 +32 (53) 447-43-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?
Products information H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?

BTW identificatienummer (tax): BE05999328613
Ondernemingsnummer: 2249420166
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Hockey.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?
(Get full report from official database of BE for H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?
Addition kinds of activities for H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?

526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
14420102. Bouw zandwinning | Construction sand mining
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Elektromekanieker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar elektromekanieker. Je takenpakket bestaat uit: - Je lost storingen op waarbij je technische kennis op gebied van mechanisch vlak zeer belangrijk is. - Je voert controles uit op het productieproces na een ingreep aan de machines. - Je voert preventieve periodieke onderhoudswerkzaamheden uit zodat pannes en productiestilstanden vermeden kunnen worden. - Je staat in voor het herstellen en vervangen van onderdelen en hulpstukken. - Je leeft de geldende veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van je werkzaamheden.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TER BRUGHE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? in sociale netwerken
Look for responds of H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?. Laat een reactie achter voor H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?. H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?. Leave a respond for H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?. H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? op de google maps. Adres en contacten H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?
Location of H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? on the google maps. Address and contacts of H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?

Andere gerelateerde bedrijven als come H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?: ORGANISATIECOM.AARTSELAAR | Coonen P | Laurent & Fils scrl SCRL | De Cleene Technics NV | Lambrette Thierry

Other related companies as H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?: ORGANISATIECOM.AARTSELAAR | Coonen P | Laurent & Fils scrl SCRL | De Cleene Technics NV | Lambrette Thierry

H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05999328613. Het bedrijf H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? bevindt zich op het adres: AV. GABRIEL EMILE LEBON 2; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Hockey..
De hoofdactiviteit van H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, openstaande posities, locatie van H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? op de kaart.

H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, company assigned to the tax number BE05999328613. The company H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? is located at the address: AV. GABRIEL EMILE LEBON 2; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Hockey..
The main activity of H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? is not available. You also can look at reviews of H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, open positions, location of H.C. BRUXELLES UNIVERSIT? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.C. BRUXELLES UNIVERSIT?, employees, financial statistics.