GYM CLUB LA VAILLANTE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GYM CLUB LA VAILLANTE
Private companiesMiscellaneous Retail • GYM CLUB LA VAILLANTE

Contactgegevens GYM CLUB LA VAILLANTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYM CLUB LA VAILLANTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYM CLUB LA VAILLANTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 428; 1480; TUBIZE, België

Telefoon (phone): 23557434 (+32-23557434) 23557434 (+32-23557434)

Fax (fax): +32 (55) 312-86-59 +32 (55) 312-86-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYM CLUB LA VAILLANTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYM CLUB LA VAILLANTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYM CLUB LA VAILLANTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYM CLUB LA VAILLANTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYM CLUB LA VAILLANTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYM CLUB LA VAILLANTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYM CLUB LA VAILLANTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYM CLUB LA VAILLANTE
Products information GYM CLUB LA VAILLANTE

BTW identificatienummer (tax): BE09303192138
Ondernemingsnummer: 7369323730
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYM CLUB LA VAILLANTE
(Get full report from official database of BE for GYM CLUB LA VAILLANTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYM CLUB LA VAILLANTE
Addition kinds of activities for GYM CLUB LA VAILLANTE

209908. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
24110200. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
38299921. Turntable indicator testers | Turntable indicator testers
50630601. Batterijen, droge cel | Batteries, dry cell
51590101. Katoenhandelaren | Cotton merchants

Werken bij GYM CLUB LA VAILLANTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYM CLUB LA VAILLANTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYM CLUB LA VAILLANTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYM CLUB LA VAILLANTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • SCHOONMAAKSTER (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: PWA NINOVE

    Type: Dienstenchequebaan

    - U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in Ninove en de deelgemeenten van Ninove. - Buiten deze schoonmaak kan er soms ook gevraagd worden om te strijken, maaltijden te bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds contract of een 4/5e contract of een voltijds contract- de werkuren kunnen afgesproken worden

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van GYM CLUB LA VAILLANTE in sociale netwerken
Look for responds of GYM CLUB LA VAILLANTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYM CLUB LA VAILLANTE. Laat een reactie achter voor GYM CLUB LA VAILLANTE. GYM CLUB LA VAILLANTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYM CLUB LA VAILLANTE. Leave a respond for GYM CLUB LA VAILLANTE. GYM CLUB LA VAILLANTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYM CLUB LA VAILLANTE op de google maps. Adres en contacten GYM CLUB LA VAILLANTE
Location of GYM CLUB LA VAILLANTE on the google maps. Address and contacts of GYM CLUB LA VAILLANTE

Andere gerelateerde bedrijven als come GYM CLUB LA VAILLANTE GYM CLUB LA VAILLANTE: OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK | Cosmos NV | B. RASQUAIN | LO.RE Automobiles | LEYSSENS ET SCHOLLEN

Other related companies as GYM CLUB LA VAILLANTE: OCMW AALST RUSTHUIS DE HOPPERANK | Cosmos NV | B. RASQUAIN | LO.RE Automobiles | LEYSSENS ET SCHOLLEN

GYM CLUB LA VAILLANTE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYM CLUB LA VAILLANTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09303192138. Het bedrijf GYM CLUB LA VAILLANTE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 428; 1480; TUBIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van GYM CLUB LA VAILLANTE is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYM CLUB LA VAILLANTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYM CLUB LA VAILLANTE, openstaande posities, locatie van GYM CLUB LA VAILLANTE op de kaart.

GYM CLUB LA VAILLANTE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYM CLUB LA VAILLANTE, company assigned to the tax number BE09303192138. The company GYM CLUB LA VAILLANTE is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 428; 1480; TUBIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of GYM CLUB LA VAILLANTE is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GYM CLUB LA VAILLANTE is not available. You also can look at reviews of GYM CLUB LA VAILLANTE, open positions, location of GYM CLUB LA VAILLANTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYM CLUB LA VAILLANTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYM CLUB LA VAILLANTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYM CLUB LA VAILLANTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYM CLUB LA VAILLANTE, employees, financial statistics.