FEESTCOMIT? DE MAROLLEN

Contactgegevens FEESTCOMIT? DE MAROLLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FEESTCOMIT? DE MAROLLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FEESTCOMIT? DE MAROLLEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 30; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50372750 (+32-50372750) 50372750 (+32-50372750)

Fax (fax): +32 (11) 934-20-81 +32 (11) 934-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FEESTCOMIT? DE MAROLLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FEESTCOMIT? DE MAROLLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FEESTCOMIT? DE MAROLLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FEESTCOMIT? DE MAROLLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FEESTCOMIT? DE MAROLLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FEESTCOMIT? DE MAROLLEN
Products information FEESTCOMIT? DE MAROLLEN

BTW identificatienummer (tax): BE05420623779
Ondernemingsnummer: 3917419433
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 763,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FEESTCOMIT? DE MAROLLEN
(Get full report from official database of BE for FEESTCOMIT? DE MAROLLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FEESTCOMIT? DE MAROLLEN
Addition kinds of activities for FEESTCOMIT? DE MAROLLEN

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
30890103. Emmers, kunststoffen | Buckets, plastics
36639908. Ontvanger-zendereenheden (zendontvanger) | Receiver-transmitter units (transceiver)
50320304. Rioolpijp, klei | Sewer pipe, clay

Werken bij FEESTCOMIT? DE MAROLLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FEESTCOMIT? DE MAROLLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FEESTCOMIT? DE MAROLLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FEESTCOMIT? DE MAROLLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in Aarschot. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket van verkoopster in een boetiek aanleert? Herken je jezelf in de volgende beschrijving? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van FEESTCOMIT? DE MAROLLEN in sociale netwerken
Look for responds of FEESTCOMIT? DE MAROLLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FEESTCOMIT? DE MAROLLEN. Laat een reactie achter voor FEESTCOMIT? DE MAROLLEN. FEESTCOMIT? DE MAROLLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FEESTCOMIT? DE MAROLLEN. Leave a respond for FEESTCOMIT? DE MAROLLEN. FEESTCOMIT? DE MAROLLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FEESTCOMIT? DE MAROLLEN op de google maps. Adres en contacten FEESTCOMIT? DE MAROLLEN
Location of FEESTCOMIT? DE MAROLLEN on the google maps. Address and contacts of FEESTCOMIT? DE MAROLLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FEESTCOMIT? DE MAROLLEN FEESTCOMIT? DE MAROLLEN: Alcatel Bell sa | Quint NS | WINTERS JOZEF | DANYLUX KORTRIJK | PITA DE PIRAMIDES

Other related companies as FEESTCOMIT? DE MAROLLEN: Alcatel Bell sa | Quint NS | WINTERS JOZEF | DANYLUX KORTRIJK | PITA DE PIRAMIDES

FEESTCOMIT? DE MAROLLEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05420623779. Het bedrijf FEESTCOMIT? DE MAROLLEN bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 30; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 763,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van FEESTCOMIT? DE MAROLLEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FEESTCOMIT? DE MAROLLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, openstaande posities, locatie van FEESTCOMIT? DE MAROLLEN op de kaart.

FEESTCOMIT? DE MAROLLEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, company assigned to the tax number BE05420623779. The company FEESTCOMIT? DE MAROLLEN is located at the address: DORPSSTRAAT 30; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 763,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of FEESTCOMIT? DE MAROLLEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FEESTCOMIT? DE MAROLLEN is not available. You also can look at reviews of FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, open positions, location of FEESTCOMIT? DE MAROLLEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FEESTCOMIT? DE MAROLLEN, employees, financial statistics.