FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS

Contactgegevens FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZER KARELLAAN 151; 1083; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 024655405^^024682979 (+32-024655405^^024682979) 024655405^^024682979 (+32-024655405^^024682979)

Fax (fax): +32 (12) 532-36-81 +32 (12) 532-36-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS
Products information FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE09433654785
Ondernemingsnummer: 3178863525
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS
(Get full report from official database of BE for FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS
Addition kinds of activities for FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
32590302. Architecturale Terra Cotta | Architectural terra cotta
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
57129905. Buiten- en tuinmeubilair | Outdoor and garden furniture
73899935. Persoonlijke onderzoeksdienst | Personal investigation service

Werken bij FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • BANDENMONTEUR REGIO IEPER OF KORTRIJK (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als Bandenmonteur zal deze werkzaamheden uitvoeren: monteren van banden uitvoeren van herstellingen depanneren van voertuigen op verplaatsing. technische ondersteuning bieden aan collega's

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • student verkoop (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een bijverdienste als student? Beschikbaar tijdens de week of het weekend? Dan is dit miscchien iets voor jou! Voor een kledingzaak in Kuurne zoeken we studenten om mee te helpen in de winkel: aanvullen, plooien, terughangen van gepaste kledij, kassa.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS in sociale netwerken
Look for responds of FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS. Laat een reactie achter voor FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS. FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS. Leave a respond for FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS. FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS op de google maps. Adres en contacten FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS
Location of FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS on the google maps. Address and contacts of FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS: GOORIS | INPRO | T. MARQUET | FA. VERHAEVEN & CROMBEZ | CENTRE AUDITIF PHILIPS

Other related companies as FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS: GOORIS | INPRO | T. MARQUET | FA. VERHAEVEN & CROMBEZ | CENTRE AUDITIF PHILIPS

FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09433654785. Het bedrijf FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS bevindt zich op het adres: KEIZER KARELLAAN 151; 1083; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, openstaande posities, locatie van FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS op de kaart.

FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, company assigned to the tax number BE09433654785. The company FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS is located at the address: KEIZER KARELLAAN 151; 1083; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Begrafeniswezen. Products created in FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS were not found.
The main activity of FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS is not available. You also can look at reviews of FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, open positions, location of FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNةR. SAVOIR-GOOSSENS, employees, financial statistics.